Onze klanten - Randstad Groep Nederland | HollandFit

#ATYOURBEST BIJ RANDSTAD GROEP NEDERLAND

Randstad Groep Nederland heeft al meer dan 55 jaar een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Met ongeveer 4.200 medewerkers helpen zij mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.
Vanuit goed werkgeverschap en om aandacht te hebben voor medewerkers zodat zij met plezier naar hun werk gaan wordt er bij Randstad een vitaliteitsprogramma georganiseerd.

ONLINE VITALITEITSPLATFORM

Randstad vindt 'fun' een belangrijk onderdeel van een vitaliteitsprogramma. Medewerkers hebben daarom sinds 2014 toegang tot een vitaliteitsplatform. Online activiteiten als een buikspieruitdaging, win gezond winkelen, de
Randstad vindt 'fun' een belangrijk onderdeel van een vitaliteitsprogramma. Medewerkers hebben daarom sinds 2014 toegang tot een vitaliteitsplatform. Online activiteiten als een buikspieruitdaging, win gezond winkelen, de
Portretfoto van Nico Dwidjono van Randstadgroep

"We ontvangen positieve geluiden van medewerkers over het vitaliteitsprogramma en deelnemers op het platform blijven stijgen. Maar het allerbelangrijkste; vitaliteit is onderwerp van gesprek geworden. Het is een thema waar niemand meer van op kijkt"

Nico Dwidjono
Stafspecialist Gezondheidsmanagement

ONLINE VITALITEITSCAN

Vanuit de wens om het programma intensiever te maken is het in 2016 uitgebreid met een online vitaliteitscan. Deze bestaat uit de onderdelen werkvermogen, leefstijl en energie en werk. Medewerkers krijgen hiermee inzicht in hun eigen vitaliteit en kunnen aan de slag met tips en adviezen. Het persoonlijke rapport kunnen de medewerkers terugvinden op het vitaliteitsplatform. Zij kunnen daar ook informatie vinden over de verschillende thema's en terecht voor online coaches.
Samen met een | HollandFit collega de resultaten van een onderzoek doornemen

PERSOONL​​​​IJK BUDGET

In 2018 was het de wens om medewerkers meer eigen regie te geven en het gesprek over vitaliteit verder op gang te brengen. Iedere medewerker kreeg daarom een budget om met hun gehele regio of team een jaarplan maken voor vitaliteit. Activiteiten als mindfulness, yoga, bootcamp, fruit op de werkvloer en stoelmassage werden georganiseerd. Het doel was vooral eigen inbreng en creativiteit en het samen bespreken van de aandachtspunten op basis van de vitaliteitscan.

WAT IS VITALITEIT BINNEN RANDSTAD?