Vitaliteitsomgeving | HollandFit

ONLINE VITALITEITSOMGEVING

Van vitaliteitsfundament tot volledige DI omgeving

Alles in 1 online omgeving


Wij geloven in de kracht van kleine persoonlijke veranderingen in gewoontes waar je elke dag opnieuw mee kunt beginnen en een leven langer plezier van hebt. De omgeving helpt een medewerker van jouw organisatie de eerste stappen naar bewustwording en actie te zetten. Op ieder moment van de dag kan de medewerker met de verschillende vitaliteitsonderwerpen aan de slag. De omgeving biedt tools om de gezondheid en vitaliteit op en buiten de werkvloer te stimuleren.


animatie hollandfit omgeving


Een getekende smartphone

Altijd beschikbaar

Vanaf ieder device op ieder moment

Een gebalde vuist wat kracht laat zien

Bewezen effectief

Activeert en verhoogt vitaliteit 
Een getekende kalender in de HollandFit huisstijl

Continue activatie

Maandelijkse acties, updates en activeringsmotor

Een tandwiel met daar in een persoon wat staat voor ontwikkeling

Leefstijl programma’s

Gebaseerd op het model gedragsverandering van Prochaska

Een klein plantje, een middelmatig plantje en een groot gegroeid plantje wat staat voor groei

E-coaching & zelftesten 

Toegang tot meer dan 15 gratis e-coaches en zelftesten
Een getekende pinpas wat moet duiden op kosten

Persoonlijk budget

Mogelijkheid tot persoonlijk saldo. Te besteden bij meer dan 1500 aanbieders

86%
Bewuster van het belang van gezondheid
56%
Gezonder gaan leven
15%
Structureel gewoontes veranderd

DRIE VARIANTEN

HollandFit biedt de vitaliteitsomgeving in drie varianten aan: BASIS, EXTRA en COMPLEET. Zo is er voor iedere organisatie een variant die past bij de ambities van de organisatie. 

Ruim 10 jaar geleden waren wij de eerste  die een vitaliteitsomgeving ontwikkelde voor organisaties die willen werken aan meer vitaliteit en welzijn. Deze jarenlange ervaring en expertise heeft ervoor gezorgd dat wij beter dan ooit weten hoe we medewerkers in beweging krijgen. Om juist die gedragsverandering op ieder niveau te bereiken, maken we geen onderscheid in toegang tot de modules per variant. De verschillen in de opties BASIS, EXTRA en COMPLEET zitten in de branding, advies uren en andere add-ons.

WANNEER KIES JE WAAR VOOR

BASIS

Deze omgeving draagt bij aan een sterk vitaliteitsfundament. Met deze optie kies je voor je medewerkers. Zij hebben de mogelijkheid om aan hun eigen vitaliteit en welzijn te werken, zonder dat je hier als werkgever veel energie en tijd aan kwijt bent. De perfecte basis voor goed werkgeverschap dus.

EXTRA

Met deze versie zit je altijd goed. De omgeving draagt niet alleen bij aan een sterk fundament, het is ook een verlengde van de brand identity van de organisatie. Naast een perfecte basis en goed werkgeverschap is jouw identiteit en employer branding geborgd. Medewerkers voelen zich thuis in de look & feel van jouw organisatie.

COMPLEET

De identiteit van jouw organisatie is met deze versie in het DNA van de organisatie verweven. De online omgeving fungeert als het duurzaam inzetbaarheid portaal van jouw organisatie. Ondersteuning voor het intranet inclusief. Je ontvangt eigen content en een integratie met de eigen providerboog. Deze versie is het middelpunt van het vitaliteit- en duurzaam inzetbaarheid beleid.

VEEL ORGANISATIES GINGEN JE VOOR

Groene streep en rode stadgenoot tekst

Stadgenoot koos voor

BASIS

Stadgenoot kiest naast veel andere MKB-ers voor de basis versie. Alle essentiële onderdelen om te werken aan vitaliteit en welzijn zijn verwerkt in deze versie. Met een beperkt vitaliteitsbudget is het voor Stadgenoot mogelijk hun medewerkers iets moois op het gebied van vitaliteit aan te bieden. Veel andere bedrijven kiezen deze versie, zodat er budget overblijft voor andere vitale activiteiten.
Eindhoven airport logo groen blauw

Eindhoven Airport koos voor

EXTRA

Met 80 medewerkers heeft Eindhoven Airport behoefte aan een omgeving die medewerkers ondersteunt in het maken van vitale keuzes. Met een eigen branding voelt het helemaal eigen aan. Medewerkers voelen dat de directie moeite steekt in het welzijn van haar medewerkers en vitaliteit echt op de agenda staat.
Het Transavia icon met de naam erbij

Transavia koos voor

COMPLEET

Transavia heeft op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid al veel stappen gezet. In deze online omgeving komt alles samen. Het 'standaard' aanbod biedt de juiste online basis. Het aanmelden voor het PMO gaat via de online omgeving, het opleidingsaanbod van GoodHabitz en informatie van HR over het vitaliteitbeleid is toegevoegd. En dat alles in de volledige Transavia branding! Kortom: het middelpunt van het Transavia vitaliteitbeleid.

VANAF PRIJZEN

Vraag een offerte aan voor een specifieke prijsindicatie

BASIS

v.a. €1,50

Per medewerker per maand

DI-aanbod
Artikelen en recepten

2-4 activaties per maand

Power Breaks

12-weekse leefstijlprogramma’s

Contact met coaches

Zelftests

Klantenservice

1500+ vitaliteitspartners

24 mailings p.j. + inhoud algemeen

Branding & communicatie

HollandFit brandingVraag een offerte aan voor de exacte prijs, inclusief projectmanagement, analyse & advies voor jouw organisatie.

Vraag offerte aan

MEEST GEKOZEN


EXTRA

v.a. €2,70

Per medewerker per maand

DI-aanbod
Artikelen en recepten

2-4 activaties per maand

Power Breaks

12-weekse leefstijlprogramma’s

Contact met coaches

Zelftests

Klantenservice

1500+ vitaliteitspartners

24 mailings p.j. + inhoud algemeen

Branding & communicatie

 • Algemeen bedrijfseigen branding
 • Posters / narrowcasting
 • API koppeling


Aanvullend

 • 2 rapportages p.j.


Vraag een offerte aan voor de exacte prijs, inclusief projectmanagement, analyse & advies voor jouw organisatie.

Vraag offerte aan

COMPLEET

v.a. €4,10

Per medewerker per maand

DI-aanbod
Artikelen en recepten

2-4 activaties per maand

Power Breaks

12-weekse leefstijlprogramma’s

Contact met coaches

Zelftests

Klantenservice

1500+ vitaliteitspartners

 • 36 mailings p.j. (12x inhoud op maat)
 • Integratie eigen partners/ aanbod


Branding & communicatie

 • Maximale Bedrijfseigen branding
 • Posters / narrowcasting
 • API koppelingAanvullend

 • 4 rapportages p.j.
 • 4 interventies op maat p.j.
 • Vitaliteitscan
 • Bedrijfssaldo
 • Suggesties voor aanbod
 • Fysieke kick-off


Vraag een offerte aan voor de exacte prijs, inclusief projectmanagement, analyse & advies voor jouw organisatie.

Vraag offerte aan

EEN AANTAL HIGHLIGHTS

THEMA KALENDER

Iedere maand staat een ander thema centraal. Rondom dit thema worden meerdere acties georganiseerd, content geschreven, challenges opgezet en andere activaties ingezet. Deze activaties spelen in op de IQ, EQ, SQ en FQ van een medewerker; hoe denk je, wat voel je, wat doe je en waar ben je in het hier en nu. De thema's zijn uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan: luisteren naar je lichaam, meer bewegen of verantwoord met voeding.

Een kalender poster, mijn gezondewerkvloer overzicht

12-WEEKSE TRAININGEN

Gezond leven start bij bewustwording en het maken van keuzes, elke dag opnieuw. Of je nu aan de slag gaat met beweging, voeding, roken, slapen, energie of mentale veerkracht: elke gedragsverandering vereist een aantal cruciale stappen. De kans dat een verandering in gedrag daadwerkelijk een gewoonte wordt, is het grootst als je minimaal 12 weken bewust met het onderwerp bezig bent. Wekelijkse lessen met praktische opdrachten, oefeningen en ondersteunende video’s helpen om op eigen tempo te werken aan een betere leefstijl.

overzicht van de 12-weekse trainingsprogramma's van HollandFit

E-COACHES

Het kan lastig zijn om binnen de eigen organisatie een persoonlijk probleem aan te kaarten. Daarom biedt de omgeving een plek waar medewerkers in contact kunnen komen met ECHTE coaches. Met meer dan 15 coaches met een eigen expertise kunnen we iedere vraag beantwoorden. Van een voedingscoach tot een overgang- en hormooncoach, geen vraag is ons te gek. De medewerker maakt gratis gebruik van deze dienst en weet dat zijn privacy geborgd blijft.

Alle e-coaches van HollandFit

PERSOONLIJK BUDGET

Medewerkers die van hun werkgever een persoonlijk budget ontvangen, kunnen deze via de module 'aanbod' besteden. Met zowel on- als offline aanbod op het gebied van vitaliteit, ontspanning en leren, is er voor iedereen iets te vinden. HollandFit neemt de gehele administratie rondom het persoonlijke budget uit handen. Op deze manier kunnen medewerkers laagdrempelig en zonder rompslomp naar de sportschool, een online training volgen of een dagje wellness boeken. Ook is het mogelijk om andere leerplatforms, zoals GoodHabitz te koppelen. 

Afbeelding van dumbels en mijn gezonde werkvloer

OVERTUIGD? VRAAG EEN OFFERTE AAN


Ben je overtuigd van de mogelijkheden die de vitaliteitsomgeving jou en je medewerkers kan bieden? Vraag dan een offerte op maat aan. We doen je graag een voorstel die bijdraagt aan de doelen van jouw organisatie.