Missie en visie | HollandFit

WERKEND NEDERLAND: VERBONDEN & VITAAL

Wij geloven in de kracht van kleine persoonlijke veranderingen in gewoonten waar je elke werkdag opnieuw mee kan beginnen en een leven langer plezier van hebt. We zetten ons in om positieve impact te maken op gedrag en gewoonten, voor meer vitaliteit, veerkracht, welbevinden en gezondheid.

ONZE WAARDEN

PROFESSIONEEL 

Dagelijks werken we aan een Nederland waarin mensen bewuster, energieker en vitaler op de werkvloer staan. Met ons team van hoogopgeleide professionals zijn we vastberaden om deze missie te volbrengen. Onze wetenschappelijke aanpak, gefocust op gedrag in relatie tot de basisbehoeften van individuen, teams en organisaties, stelt ons in staat om een hoog niveau van gezondheidsdiensten te waarborgen.

SAMEN 

Duurzame inzetbaarheid is geen one-size-fits-all oplossing, aangezien elke organisatie een unieke set uitdagingen en doelgroepen kent. Door scherp te luisteren naar de specifieke behoeften en cultuur van de organisatie, ontwikkelen we een op maat gemaakte aanpak. Aansluitend bij zowel de toekomstige doelen als de lessons learned uit het verleden. Onze experts bieden maatwerkoplossingen passend binnen de organisatie. We integreren deze oplossingen met bestaande initiatieven, wat zorgt voor een vloeiende transitie.

RESULTAAT

Onze vastberadenheid en passie om mensen te ondersteunen bij het aannemen van een vitale(re) levensstijl, vertaalt zich in concrete resultaten. Medewerkers die een gezonde levensstijl omarmen, zijn fitter, beter bestand tegen belasting en verschijnen energieker op de werkvloer.

SAMEN AAN DE SLAG MET VITALITEIT?

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.