Missie en visie | HollandFit

WERKEND NEDERLAND: ENERGIEK & VITAAL

Wij geloven in de kracht van kleine persoonlijke veranderingen in gewoonten
waar je elke werkdag opnieuw mee kan beginnen en een langer leven plezier van hebt.

We zetten ons in om positieve impact te maken op gedrag en gewoonten, voor meer vitaliteit en welzijn.

ONZE WAARDEN

PROFESSIONEEL 

Dagelijks werken we aan een Nederland waarin mensen bewuster, energieker en vitaler op de werkvloer staan. Met ons team van hoogopgeleide professionals zijn we vastberaden om deze missie te volbrengen. Onze wetenschappelijke aanpak, gefocust op ontwikkeling en communicatie, stelt ons in staat om een hoog niveau van gezondheidsdiensten te waarborgen.

SAMEN 

Duurzame inzetbaarheid is geen one-size-fits-all oplossing, aangezien elke organisatie een unieke set uitdagingen en doelgroepen heeft. Door te luisteren naar de specifieke behoeften en cultuur van de organisatie, kunnen we een op maat gemaakte aanpak ontwikkelen die nauw aansluit bij zowel de toekomstige doelen als de lessen uit het verleden van het bedrijf. Ons team van experts werkt nauw samen met de klant om maatwerkoplossingen te bieden die passen binnen de organisatie. We bieden flexibiliteit om deze oplossingen te integreren met bestaande initiatieven, wat zorgt voor een vloeiende transitie.

RESULTAAT

Onze vastberadenheid en passie om mensen te ondersteunen bij het aannemen van een vitale(re) levensstijl, vertaalt zich in concrete resultaten. Medewerkers die een gezonde levensstijl omarmen, zijn vaak fitter, beter bestand tegen belasting en verschijnen energieker op de werkvloer.

SAMEN AAN DE SLAG MET VITALITEIT?

Ook aan de slag met vitaliteitsmanagement binnen jouw organisatie? Erik kijkt graag samen wat de behoefte is en hoe verbeteringen te realiseren zijn.