Onze klanten - Hogeschool Rotterdam | HollandFit

MOOV MY COMPANY BIJ HOGESCHOOL ROTTERDAM

Hogeschool Rotterdam heeft een breed scala aan bachelor-, master- en associate degree opleidingen. De Hogeschool beschikt over 15 locaties en heeft ruim 4.000 medewerkers in dienst om de 40.000 studenten te onderwijzen.

Binnen de hogeschool is duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers een belangrijke kernwaarde. Om hier zo goed mogelijk aan bij te dragen heeft de hogeschool 4 jaar geleden gekozen voor de vitaliteitsomgeving van HollandFit (MOOV MyCompany). Sindsdien maken de medewerkers gebruik van het ‘HR vitaal portaal’.

MOOV

DUURZAME INZETBAARHEID ALS KERNWAARDE

De hogeschool focust zich op 'lifetime-employability' en vitaliteit van haar medewerkers. Een continu proces om gedurende het gehele arbeidsleven gezond, gelukkig, inzetbaar en productief te blijven in een veranderende arbeidsmarkt en verder te kijken dan de huidige functie en organisatie.

Tegenwoordig spreekt de hogeschool vaker over werkgeluk als één van de belangrijkste onderdelen van duurzame inzetbaarheid. Ook hierbij staan begrippen zoals gezondheid, vitaliteit, autonomie, ontwikkeling, relaties en zingeving centraal.

hogeschool

“Door HR vitaal ben ik aan de slag gegaan met een hardloopschema.  Het is maar 5 km, maar ik ben toch een beetje trots op mezelf. Laatst heb ik me aangemeld voor een online training in stressreductie. Ik ben benieuwd wat ik hieruit kan halen.”

Medewerker - Hogeschool Rotterdam

MOOV

VITALITEITSOMGEVING HR VITAAL

Periodiek voert Hogeschool Rotterdam een preventief medisch onderzoek (PMO) uit bij haar medewerkers voor meer inzicht en bewustwording op het gebied van vitaliteit. Om de medewerkers te activeren om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met de adviezen wordt verwezen naar HR vitaal portaal. In deze omgeving vinden de medewerkers onder andere 12-weekse leefstijlprogramma’s gericht op gedragsverandering, maandelijkse vitaliteitchallenges gericht op activatie en coaches met specialisaties in verschillende vitaliteitonderdelen om hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het werken aan hun vitaliteit.

HR Vitaal

“Hogeschool Rotterdam is enthousiast over het aantrekkelijke uiterlijk van de online vitaliteitsomgeving en het persoonlijke karakter: bij het inloggen word je welkom geheten met je eigen naam. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan met je vitaliteit.”

Tineke de Haan
Programmaleider DI - Hogeschool Rotterdam

MEER WETEN OVER  MOOV MY COMPANY? 

Bekijk de digitale brochure voor meer informatie!