In de spotlight: Hedzer Fijlstra | HollandFit
In de spotlight: Hedzer Fijlstra
08 november 2021 

In de spotlight: Hedzer Fijlstra

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag klant- en projectmanager Hedzer Fijlstra.

Wat doe je bij HollandFit?

Als klant- en projectmanager bij HollandFit heb ik een heel divers takenpakket. Dit varieert van relatiebeheer en het opzetten van vitaliteitsprojecten tot het coördineren van projecten en het schrijven van organisatieadviezen.

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Ik sport 5-6 keer per week (voornamelijk krachttraining), mediteer dagelijks, slaap voldoende, eet gezond, zorg voor voldoende zonlicht en probeer regelmatig koude training (douchen en sinds kort een bad voor op mijn balkon aangeschaft) te doen.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Ik geloof in de voordelen van intermittent fasting. Zelf doe ik dit 2x per week ~16 uur en daarnaast probeer ik eens in de 2-3 maanden een langere vast (24-36 uur) te doen. Je geeft je lichaam hiermee de tijd om allerlei herstelprocessen uit te voeren. Ook helpt het tegen het snel optreden van hongergevoel op andere momenten, bovendien train je je discipline. Top biohack dus.

Wat is jouw guilty pleasure?

Meezingen met mijn muziek (onder de douche, tijdens koken, lunchwandeling, fietsen en in de supermarkt).

Over de schrijver
Binnen HollandFit maak ik deel uit van het sales- en marketingteam. Mijn belangrijkste taak is om de naamsbekendheid van HollandFit te vergroten en meer bedrijven te helpen om een vitalere organisatie te bereiken. Bij HollandFit hebben we een schat aan kennis op het gebied van vitaliteit, waar ik elke dag van leer.