In de spotlight: Hedzer Fijlstra | HollandFit
In de spotlight: Hedzer Fijlstra
08 november 2021 

In de spotlight: Hedzer Fijlstra

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag klant- en projectmanager Hedzer Fijlstra.

Wat doe je bij HollandFit?

Als klant- en projectmanager bij HollandFit heb ik een heel divers takenpakket. Dit varieert van relatiebeheer en het opzetten van vitaliteitsprojecten tot het coördineren van projecten en het schrijven van organisatieadviezen.

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Ik sport 5-6 keer per week (voornamelijk krachttraining), mediteer dagelijks, slaap voldoende, eet gezond, zorg voor voldoende zonlicht en probeer regelmatig koude training (douchen en sinds kort een bad voor op mijn balkon aangeschaft) te doen.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Ik geloof in de voordelen van intermittent fasting. Zelf doe ik dit 2x per week ~16 uur en daarnaast probeer ik eens in de 2-3 maanden een langere vast (24-36 uur) te doen. Je geeft je lichaam hiermee de tijd om allerlei herstelprocessen uit te voeren. Ook helpt het tegen het snel optreden van hongergevoel op andere momenten, bovendien train je je discipline. Top biohack dus.

Wat is jouw guilty pleasure?

Meezingen met mijn muziek (onder de douche, tijdens koken, lunchwandeling, fietsen en in de supermarkt).

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!