In de spotlight: Collin Punt
In de spotlight: Collin Punt

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag accountmanager Collin Punt.

Wat doe je bij HollandFit?

Bij HollandFit ben ik onderdeel van het sales – en marketingteam! Mijn primaire doel is om de zichtbaarheid van HollandFit te vergroten en meer bedrijven te helpen om een vitalere organisatie te worden. Bij HollandFit is er enorm veel kennis aanwezig op het gebied van vitaliteit en daar leer ik iedere dag van!

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Voeding en sport staan bij mij dagelijks centraal. Ik volg regelmatig een crossfit les of ik doe een workout in de sportschool. Daarnaast probeer ik ongeveer 5x per week vegetarisch en gevarieerd te eten voor een goede balans. Verder vind ik het belangrijk om de dag met een positieve instelling te leven. Een mooie wandeling (in de natuur) of het uitvoeren van een meditatie zijn voor mij handige hulptools om een positieve- en heldere mindset te creëren.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Spelletjes zijn leuk! Daag jezelf uit om wekelijks progressie te boeken om een gezondere levensstijl te hanteren. In het weekend sporten en gezond eten is goed en mooi meegenomen, alleen voor de levensgenieter kan dit weleens lastig zijn; zie het als een bonus level!

Wat is jouw guilty pleasure?

Een cheat day met alles erop en eraan! Verse croissantjes, speciaal biertjes, popcorn, blauwe m&m’s, Surinaams eten en uiteraard een blikje blauwe Fernandes 😊

Benieuwd wie er nog meer bij HollandFit werken? Lees hier meer over ons energieke team.

Op de hoogte blijven van de rubriek 'HF collega in de spotlight'? Volg ons op LinkedInInstagram of Facebook!

Over de schrijver
Ik werk binnen HollandFit als vitaliteitsadviseur. Dat houdt in dat ik langs ga bij bedrijven door heel NL om gezondheidschecks uit te voeren. De vele verschillende locaties en mensen zorgen er voor dat elke dag anders is. Het is bij elke gezondheidscheck opnieuw een uitdaging om op individueel niveau te kijken naar wat iemand kan doen om vitaler te worden en om degene te motiveren om daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.Deze baan geeft mij energie doordat ik mijn interesses en kennis kan combineren met het helpen van mensen. Ik hoop dat ik met deze baan een steentje bij kan dragen aan een gezondere maatschappij.