Wie zijn wij? Suzanne Raven | HollandFit
gif suzanne spreidt haar armen

Suzanne Raven

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Als vitaliteitsadviseur reis ik het hele land door om healthchecks uit te voeren en gezondheidsadviezen te geven bij bedrijven. Elke dag is anders door de grote diversiteit aan organisaties en medewerkers waar ik mee in contact kom. Bij elke healthcheck is het weer een uitdaging om op individueel niveau te kijken welke stap iemand kan zetten om vitaler te worden en om iemand te motiveren ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Met deze baan kan ik mijn interesses en kennis combineren én bijdragen aan een gezondere maatschappij.

Mijn actieve betrokkenheid bij marketing, klantcontact en het vitaliteitsplatform MOOV zorgt voor nog meer energie & werkplezier naast mijn werkzaamheden als vitaliteitsadviseur.


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?


Vitaliteit betekent voor mij een goede balans behouden tussen verschillende leefstijlfactoren en naar je lichaam luisteren. Ik probeer grotendeels gezond te eten en genoeg te bewegen. Ik ga op de fiets naar mijn werk en probeer elke dag aan mijn 10.000 stappen te komen. Verder probeer ik 3-4 keer in de week te sporten. Ik ga graag naar de sportschool, maar doe ook aan tennis, wielrennen en yoga. 

Ik heb met name het afgelopen jaar geleerd dat het ook belangrijk is om af en toe tijd vrij te maken voor ontspanning en daarmee je hoofd en lichaam de mogelijkheid te geven om op te laden. 

''HEALTH IS NOT VALUED, TILL SICKNESS COMES''