Wie zijn wij? Suzanne Raven | HollandFit
gif suzanne spreidt haar armen

Suzanne Raven

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Ik ben bij HollandFit begonnen als vitaliteitsadviseur. Hierbij reis ik het hele land door om health checks uit te voeren en gezondheidsadviezen te geven bij bedrijven. Elke dag is anders door de grote diversiteit aan organisaties en medewerkers waar ik mee in contact kom. Bij elke health check is het weer een uitdaging om op individueel niveau te kijken welke stap iemand kan zetten om vitaler te worden en om iemand te motiveren ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Met deze baan kan ik mijn interesses en kennis combineren én bijdragen aan een gezondere maatschappij.


Daarnaast ben ik na 2 jaar vitaliteitsadviseur te zijn geweest ook begonnen als klant- en projectmanager. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het plannen en coördineren van projecten in overleg met onze klanten, gericht op het verbeteren van inzicht, kennis en vaardigheden op het gebied van vitaliteit binnen de organisatie en onder haar medewerkers.


De variatie van taken binnen deze verschillende functies geeft mij uitdaging, energie en werkplezier!


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?


Ik probeer zoveel mogelijk gezond en gebalanceerd te eten en genoeg te bewegen. Ik ga op de fiets naar mijn werk en probeer elke dag aan mijn 10.000 stappen te komen. Verder sport ik gemiddeld 4 keer in de week. Ik ga graag naar de sportschool, maar doe ook aan hardlopen, wielrennen en yoga. 


Daarnaast probeer ik om genoeg tijd vrij te maken voor ontspanning en daarmee mijn hoofd en lichaam de mogelijkheid te geven om op te laden.

''HEALTH IS NOT VALUED, TILL SICKNESS COMES''