In de spotlight: Marit Veendorp | HollandFit
IN DE SPOTLIGHT: MARIT VEENDORP

HF COLLEGA IN DE SPOTLIGHT

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag kwaliteitsmanager Marit Veendorp.

Wat doe je bij HollandFit?

Mijn functie bij HollandFit is zeer divers en dus geen dag hetzelfde. Ik ben verantwoordelijk voor alles omtrent kwaliteit en privacy. Houd me bezig met IT door het beheer van Fitscan, het systeem waarin onze vragenlijsten en healthchecks draaien. Ik ondersteun de directie op HR-vlak en kan mijn creatieve ei kwijt bij het marketingteam, waarin ik de sociale media beheer en artikelen schrijf en redigeer voor de website.

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Ik ga het liefst met de fiets naar mijn werk en wandel iedere dag tijdens mijn lunchpauze. Ik eet bewust veel groente en fruit, maar ook af en toe wel iets ongezonds. Niet te streng zijn helpt mij om het gezonder leven vol te houden.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Vind een leuke hobby! Dat zorgt voor ontspanning. Ik ben zelf 2 jaar geleden begonnen met kleding maken op een tweedehands naaimachine. Begonnen met wat simpele patronen en aan de hand van YouTube mezelf leren naaien. Niks leuker het dragen van een eigen kledingstuk!

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik ben dol op cheesy kerstfilms. Van die super romantische waarvan je aan het begin al precies weet hoe het gaat lopen. Heerlijk met een kop thee en een dekentje op de bank! 

Over de schrijver
Bij HollandFit werk ik iedere dag aan het verhogen van de kwaliteit, waarborgen van privacy en de beheer en ontwikkeling van een aantal van onze IT systemen. Daarnaast hou ik me op HR vlak bezig met de werving en het inwerken van nieuwe collega's. Door mijn brede takenpakket is mijn werk erg afwisselend!