In de spotlight: Suzanne Raven | HollandFit
In de spotlight: Suzanne Raven

HF COLLEGA IN DE SPOTLIGHT

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag vitaliteitsadviseur Suzanne Raven.

Wat doe je bij HollandFit?

Ik werk bij HollandFit als vitaliteitsadviseur. Dat betekent dat het overgrote deel van mijn werkzaamheden bestaat uit langsgaan bij klanten door heel Nederland om gezondheidschecks uit te voeren bij hun medewerkers. Aan de hand van de resultaten geef ik advies waar de werknemer direct mee aan de slag kan. Heel gevarieerd en uitdagend werk dus!

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Wat betreft voeding probeer ik een goede balans te bewaren tussen gezonde voeding en af en toe iets ongezonds. Verder sport ik 4 keer per week en als het kan ga ik bijna altijd lopend of fietsend ergens heen.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Probeer kleine doelen te stellen en niet gelijk je hele leefstijl te willen omgooien. Elk stapje is er één en daar mag je trots op zijn. Dit zal je helpen om gemotiveerd te blijven en op lange termijn grotere stappen te maken.

Wat is jouw guilty pleasure?

Uiteten gaan vind ik echt heerlijk. Ik ga elke week denk ik wel minimaal 1-2 keer uiteten. Bijna altijd ergens anders, ik vind het leuk om verschillende keukens uit te proberen. Eén van mijn favorieten van afgelopen tijd: Ethiopisch bij Viva Afrika (en dan de vegetarische mix voor 2 personen), echt een aanrader!

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!