In de spotlight: Lysanne Hoogendoorn | HollandFit
In de spotlight: Lysanne Hoogendoorn
09 augustus 2021 

In de spotlight: Lysanne Hoogendoorn


In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag service- en activatie medewerker Lysanne Hoogendoorn.


Wat doe je bij HollandFit?

Ik werk nu 3 jaar voor HollandFit en zit zowel in het service- als actieteam. Voor service ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze platform gebruikers en help ik hen bij al hun vragen rondom vitaliteit. Voor het actieteam denk ik maandelijks mee over motiverende acties om al onze klanten in fit en vitaal te krijgen. Denk aan een leuke challenge, het maken van een gezonde receptenbundel of sportieve uitdaging. Naast deze rollen ben ik ook de regeltante binnen het team. Bij een verjaardag, geboorte of andere happening ben ik meestal degene die het regelt.

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Sport is mijn uitlaatklep. Ik sport al mijn hele leven en kan niet zonder. Ik hockey, loop hard en fitness een paar keer per week. Op dit moment ben ik zwanger dus moet ik een tandje terug doen, maar probeer ik nog steeds 2x per week naar de sportschool te gaan en veel te wandelen.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Heb je kinderen? Ga er samen vaak op uit! Ik probeer elke week wel wat leuks met mijn zoontje te doen. Vaak gaan we naar een leuke buitenspeeltuin, ontdekken we een nieuw bos of zoeken we een andere activiteit. Quality time, plezier en buiten zijn hoeft niet altijd geld te kosten. Er zijn veel openbare (gratis) speeltuinen en mooie wandelgebieden met natuurspeeltuinen. Goed voor de beweging en leuk om met elkaar te ondernemen. Benieuwd naar mijn tips? Check @kidspots_nl op Instagram!

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik leef voor mijn ontbijt dus hier maak ik altijd een feestje van! Daarnaast ben ik verslaafd aan chocolade; de Oreo Koekjes omhuld met witte chocolade zijn op dit moment mijn pregnancy craving! Try it!

Benieuwd wie er nog meer bij HollandFit werken? Lees hier meer over ons energieke team.


Over de schrijver
Ik werk enerzijds voor afdeling service en anderzijds voor het actieteam. Wat mij zo aanspreekt aan dit bedrijf is de mate van interesse in gezondheid en vitaliteit. Iedereen die hier werkt heeft een bepaalde binding met deze onderwerpen. Gezamenlijk streef je bepaalde doelen na en dat is mooi om te zien! Deze thema’s komen continue terug in de core-business, maar ook in dagelijkse zaken als een gezonde lunch of een sportief teamuitje!