Wie zijn wij? Lysanne Hoogendoorn | HollandFit
Lysanne doet een dansje en loopt achteruit

Lysanne Hoogendoorn

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Als teamlead ben ik verantwoordelijk voor MOOV. Dé online vitaliteitsomgeving van werkend Nederland. MOOV staat voor beweging. Wij willen jou letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen. Samen met mijn team bouwen wij aan een inhoudelijk sterk, uitdagend en tof platform, maar jij moet het doen. Zet die eerste stap naar een (nog) gezonder leven en maak jouw MOOV! 

Wat mij zo aanspreekt aan HollandFit is de mate van interesse in gezondheid en vitaliteit. Iedereen die hier werkt heeft een bepaalde binding met deze onderwerpen. Gezamenlijk streef je bepaalde doelen na en dat is mooi om te zien! Deze thema’s komen continue terug in de core-business, maar ook in dagelijkse zaken als een gezonde lunch of een sportief teamuitje!


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?


Ik heb van mijn 5e altijd op fanatiek niveau gehockeyd. Sinds het moederschap probeer ik dit te combineren met hardlopen en fitness. Als moeder van 2 kleine kinderen en een druk privé/werkleven is het soms lastig om tijd te vinden voor je eigen vitaliteit. Gezond eten en minimaal 10.000 stappen is mijn dagelijkse doel. Een drukke werkdag gehad? Dan nog maar even na het eten met de kinderwagen naar buiten. Op deze manier maak ik mijn hoofd leeg en kan ik met een voldaan gevoel de dag afsluiten. Het is vaak puzzelen met verschillende agenda's, maar waar je tijd in steekt krijg je ook energie voor terug!

"A HEALTHY OUTSIDE STARTS FROM THE INSIDE!"