Trots op onze resultaten | HollandFit
TROTS OP DEZE RESULTATEN


Vitaal werken betekent ook samen werken aan resultaat. We zijn erg trots op het resultaat dat we met elkaar in 2019 hebben neergezet!

Een overzicht van de healthchecks van 2019 van de resultaten van HollandFitEen klantbeoordeling van gemiddeld een 8,1 daar werken we bewust aan. Dat bereiken we door goed te luisteren naar onze klanten en de vragen/issues door te vertalen naar concrete plannen. Door goed getrainde collega's te matchen met klanten die bij hen passen zorgen we voor de juiste fit en dat resulteert in een cijfer waar wij trots op zijn.

Medewerkers die deel hebben genomen aan het gezondheidsonderzoek, waarderen dit onderzoek met een 8,5 gemiddeld! Dat hebben we te danken aan onze toppers die iedere dag met passie en enthousiasme bij diverse bedrijven in heel Nederland healthchecks uit te voeren. Het advies na afloop van een check wordt in het bijzonder gewaardeerd. 83% gaat aan de slag met het ontvangen advies en is hier ook succesvol in. Dit komt doordat het advies haalbaar is, morgen toegepast kan worden en binnen het 'kunnen en willen' van een medewerker valt.

Inzetten op vitaliteit is niet alleen een leuke recruitmenttool om je organisatie gewild te maken bij sollicitanten. Het is veel meer dan dat. Het werkvermogen van medewerkers stijgt gemiddeld met ruim anderhalf punt. Je medewerkers worden vitaler, maar je organisatie ook. Win-win!

Over de schrijver
Samen met professionele, enthousiaste collega’s werk ik aan het versterken van de impact van onze bijdrage voor deelnemers en organisaties. Vitaliteit, energie en werkvermogen zijn bouwstenen. Het steeds samen met mijn collega’s kijken hoe de impact van kennis, vaardigheden en volhouden van nieuw gedrag te vergroten geeft mij energie. Dit omdat het leidt tot iets blijvends, iets wat aansluit bij de deelnemers, organisaties én uiteindelijk mensen helpt zichzelf gezonder en blijer te maken.