Wie zijn wij? Femke Hendriks | HollandFit
Gif Femke balt haar vuist!

Femke Hendriks


Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het optimaliseren van onze vitaliteitsomgeving. In dit team bedenken en organiseren we on- en offline interventie en activaties. Het is een mooie uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te creëren wat de medewerkers van onze klanten helpt vitaler te worden en duurzaam inzetbaar te blijven. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Met kleine veranderingen in gewoonten kun je een heel eind komen.

Ook ben ik team lead marketing. Samen met een team professionals zorgen wij ervoor dat we zichtbaar zijn op de verschillende kanalen en ontwerpen we proposities die organisaties, teams en individuen helpen naar meer vitaliteit en welzijn. 


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?

 
Met 3 kinderen die op verschillende momenten in de week sporten is het soms een uitdaging om het eten op tijd op tafel te hebben staan. Ik ben inmiddels een ster in snelle gezonde maaltijden op tafel zetten, die ook nog eens makkelijk in te vriezen of op te warmen zijn :). Belangrijk vind ik dat ik goed op mijzelf let. Ik bewaak mijn grenzen, creëer momenten voor mijzelf en beweeg voldoende. Mijn uren kan ik gelukkig flexibel over de week verdelen. Dit geeft mij de flexibiliteit die ik nodig heb.


WIL JE CONTACT MET FEMKE?

f.hendriks@hollandfit.nl
0650129299


"ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT!"