In de spotlight: Ramón Putzer | HollandFit
In de spotlight: Ramon Putzer

HF COLLEGA IN DE SPOTLIGHT

Wil je ons graag beter leren kennen? Ben je benieuwd hoe wij zelf werken aan onze vitaliteit? Dan hebben we goed nieuws. De komende weken stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag trappen we af met onze vormgever, Ramón Putzer.

Wat doe je bij HollandFit?

Dagelijks werk ik voor onze klantorganisaties aan visueel aantrekkelijke ontwerpen. Het doel is om met on- & offline toepassingen helder, fris en energiek te communiceren richting de doelgroep. Om zo mensen te activeren en te ondersteunen voor meer energie en meer werkplezier.

Hoe zorg je dat je fit & vitaal blijft?

Voldoende bewegen en ontspannen. In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden op de tennisbaan en ik stap graag op de racefiets. Dan fiets ik een mooi rondje in de polder.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Bij het sporten gebruik ik de app Strava. Deze houdt bij hoe vaak ik sport en hoeveel calorieën ik verbrand. Ik doe mee aan challenges en daarmee daag ik mezelf uit. Dat heb ik soms nodig ;-)

Over de schrijver
Binnen HollandFit maak ik deel uit van het sales- en marketingteam. Mijn belangrijkste taak is om de naamsbekendheid van HollandFit te vergroten en meer bedrijven te helpen om een vitalere organisatie te bereiken. Bij HollandFit hebben we een schat aan kennis op het gebied van vitaliteit, waar ik elke dag van leer.