Wie zijn wij? Madelon Schouten | HollandFit
Gif- Madelon draait een rondje

Madelon Schouten

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?

Binnen HollandFit vervul ik verschillende rollen. Zo werk ik meerdere dagen per week bij de klant op locatie waar ik gezondheidsonderzoeken uitvoer bij de medewerkers. Zo heb ik de mogelijkheid om mensen bewust te maken van hun vitaliteit en gezondheid en ze op weg te helpen met een volgende stap. Dat geeft mij veel voldoening en energie. 

Naast mijn werkzaamheden op locatie ondersteun ik bij alles wat met ons online vitaliteitsplatform te maken heeft, zoals de acties, online trainingen, artikelen en het beantwoorden van vragen. De afwisseling vind ik erg leuk! 


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?

Wandelen is voor mij een fijne manier van ontspannen. Heerlijk naar buiten en even de gedachten de vrije loop laten. Ik wandel elke dag 5-7 km en daarnaast fiets ik in de zomer veel en sta ik ’s winters met regelmaat op de schaatsen. Bij schaatswedstrijden zit ik voor de tv of op de tribune. Er heerst altijd een fantastische sfeer! In het weekend maak ik tijd voor ontspanning. Ik ga bijvoorbeeld uitgebreid koken of spreek met vrienden of familie af. Ten slotte vind ik het leuk om erop uit te gaan om te fotograferen. 

''BEWEEG ELKE DAG! TWEE MAAL 15 MINUTEN MAAKT JE AL VITAAL''