Wie zijn wij? Cindy Roeland | HollandFit
Cindy Roeland

CINDY ROELAND

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Ik ben bij HollandFit werkzaam als vitaliteitsadviseur. Dit betekent dat ik Healtchecks uitvoer bij verschillende bedrijven door het hele land. Met een Healtcheck brengen wij de algemene gezondheid van de deelnemer in kaart en geven wij specifieke adviezen. Geen enkele deelnemer is hetzelfde. Dit zorgt voor veel diversiteit binnen de functie, zodat je iedere dag uitgedaagd wordt.   


Ik krijg er veel energie van wanneer ik mensen kan helpen en kan laten inzien hoe zij hun levensstijl kunnen verbeteren. 


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?

 

Zelf doe ik fanatiek aan CrossFit, dit doe ik gemiddeld 5 keer per week. CrossFit is een sport waarbij conditie en kracht samenkomen. Je doet het vaak in groepsverband en geen training is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat het nooit saai wordt en ik iedere keer weer uitkijk om te mogen trainen. Ook ga ik graag een stuk wandelen met de hond en doe ik mijn best om af en toe toch nog een extra blokje om te lopen om aan mijn stappen te komen. 

Daarnaast hou ik van lekker maar wel gezond eten. Koken met verse ingrediënten en bewust kijken naar wat ik eet zorgt voor voldoende energie gedurende de dag.

"NOBODY EVER DROWNED IN SWEAT."