Wie zijn wij? Suzanne Raven | HollandFit
gif suzanne spreidt haar armen

Suzanne Raven

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Ik werk binnen HollandFit als vitaliteitsadviseur. Dat houdt in dat ik langs ga bij bedrijven door heel NL om gezondheidschecks uit te voeren. De vele verschillende locaties en mensen zorgen er voor dat elke dag anders is. Het is bij elke gezondheidscheck opnieuw een uitdaging om op individueel niveau te kijken naar wat iemand kan doen om vitaler te worden en om degene te motiveren om daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. 

Deze baan geeft mij energie doordat ik mijn interesses en kennis kan combineren met het helpen van mensen. Ik hoop dat ik met deze baan een steentje bij kan dragen aan een gezondere maatschappij. 


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?


Vitaliteit betekent voor mij een goede balans behouden tussen verschillende leefstijlfactoren en naar je lichaam luisteren. Ik probeer grotendeels gezond te eten en genoeg te bewegen. Ik ga op de fiets naar mijn werk en probeer elke dag aan mijn 10.000 stappen te komen. Verder probeer ik 3-4 keer in de week te sporten. Ik ga graag naar de sportschool, maar doe ook aan tennis, wielrennen en yoga. 

Ik heb met name het afgelopen jaar geleerd dat het ook belangrijk is om af en toe tijd vrij te maken voor ontspanning en daarmee je hoofd en lichaam de mogelijkheid te geven om op te laden. 

''HEALTH IS NOT VALUED, TILL SICKNESS COMES''