Maak een afspraak | HollandFit

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK

Plan een moment met Dennis

Als organisatieadviseur Duurzame Inzetbaarheid maak ik het makkelijk en concreet door een aanpak die aansluit bij de HR-uitdagingen van jouw organisatie.


Ik ben dagelijks te bereiken op 06 - 10 409 533. 


Je kan mij altijd mailen op d.groenewold@hollandfit.nl.

Dennis Groenewold HollandFit
Dennis Groenewold
Plan een moment met Erik

Als directeur van HollandFit vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij bestaande en nieuwe relaties. ik denk graag met je mee voor een oplossing m.b.t. jouw vitaliteitsvraagstuk.


Ik ben dagelijks te bereiken op 06 - 52 001 922. 


Je kan mij altijd mailen op e.steenbakkers@hollandfit.nl.

Erik Steenbakkers portretfoto HollandFit

Erik Steenbakkers

Plan een moment met Dennis

Als accountmanager weet ik als geen ander wat er speelt bij organisaties en hoe onze dienstverlening aansluit bij de wensen van onze doelgroep. 


Ik ben dagelijks te bereiken op 06 - 10 409 533. 


Je kan mij altijd mailen op d.groenewold@hollandfit.nl.

Dennis Groenewold HollandFit
Dennis Groenewold
Maak eenvoudig een afspraak met Dennis of Erik. Kies een moment dat jou schikt. Nadat je een moment gekozen hebt, klik je op bevestigen. Vervolgens laat je je gegevens achter en ontvang je een agenda uitnodiging in de mail.