Partners | Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid

PARTNERS

MOOV partners

Wil je jouw aanbod op het vitaliteitsplatform MOOV aanbieden? Lees dan verder. Op MOOV hebben we landelijk aanbod van onder andere: wellnesscentra, leefstijlcoaches, sportinstellingen en onderwijsinstellingen.
Ik ben al partner en wil wat wijzigen op het platform!

Lees verder

HollandFit partners

HollandFit heeft een landelijk partnernetwerk van professionals en experts op het gebied van gezonde leefstijl. Denk aan leefstijladviseurs, coaches, stoelmasseurs, workshopleiders en aanbieders 'Duurzame Inzetbaarheid'.

  

Lees verder
3diwerkt!
logo tilburg universitiy
vitaalbedrijf
blik-op-werk
adp
sdworx
gezond010
JOGG
zilverenkruis
CZ
menzis
skillstown

MOOV partner worden?

Heb je interesse om aan te sluiten op ons online partnernetwerk? We brengen je kosteloos onder de aandacht bij onze klanten en hopelijk krijg jij hier veel mooie boekingen voor terug! Hoe werkt het?


Over HollandFit

HollandFit werkt dagelijks aan het stimuleren van werkend Nederland op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Dit doen we via een online vitaliteitsplatform MOOV, waar duizenden gebruikers van klanten als Transavia, DELA en Vattenfall toegang tot hebben. Via MOOV kunnen onze gebruikers zich aanmelden bij onze vitaliteitspartners door heel het land. 


Hoe werkt het?

Zie MOOV als een etalage-ruit. Een online portaal waar je onder de aandacht wordt gebracht bij werkend Nederland. Wij stimuleren de medewerkers om activiteiten af te nemen bij jou als partner. Een samenwerking met ons is gratis. Wel vragen we je om in elk geval aan 2 van de volgende voorwaarden te voldoen. Wanneer je aan alle drie de voorwaarden kan voldoen word je op MOOV aangeduid als ‘toppartner’ en is de kans op succes groter.   

  • Minimaal 10% korting op de reguliere tarieven (deze korting is volledig voor de klant)
    Je bepaalt zelf welke particuliere abonnementsvormen je online plaatst. 
  • Kwijtschelding van de inschrijf- en administratiekosten
    Kosten voor pasjes, tags, magneetkaarten of sleutels zijn bespreekbaar.
  • Een eenmalig gratis kennismaking
    Denk hierbij aan bijv. een proefles, proefweek of vrijkaartje


Hoe zit het met de betaling?

Gebruikers kunnen zich aanmelden bij onze partners door online een boeking te maken. Aan het maken van een boeking is uiteraard een betaling gekoppeld. Ze kunnen ervoor kiezen om zelf bij jou aan de balie te betalen of om via ons iDeal systeem af te rekenen. Indien er voor iDeal is gekozen zorgen wij dat dit bedrag volledig naar jullie wordt doorbetaald. Verdere afspraken met de klant laten wij aan jou over (opzegtermijn, huishoudelijke afspraken enz.).  


Hoe meld ik mijn locatie aan?

Stuur een mail naar service@hollandfit.nl en onze klantenservice zal je toegang geven tot ons online aanmeldformulier. 

laptop moov

Ben jij al MOOV partner en wil je iets wijzigen?

Ben jij al aangesloten op ons platform, maar wil je iets wijzigen? Misschien is het aanbod veranderd of zijn de prijzen gewijzigd? Prijswijzigingen kun je doorgeven via service@hollandfit.nl. Tekstuele wijzigingen kun je zelf doen op de pagina.


Je kunt je eigen partnerpagina bekijken door in te loggen via partner.moov.hollandfit.nl. Je dient eerst zelf een wachtwoord aanmaken via de 'wachtwoord vergeten' functie. 

Het is belangrijk dat je dit doet met het e-mailadres waar je mee bent aangemeld. Het aangemaakte wachtwoord kun je vervolgens blijven gebruiken.


Heb je andere vragen? We helpen je graag verder via onze klantenservice. 

HF partner worden?

HollandFit heeft een landelijk partnernetwerk van professionals en experts op het gebied van gezonde leefstijl. Denk aan leefstijladviseurs, coaches, stoelmasseurs, workshopleiders, onderzoeksinstellingen en aanbieders 'Duurzame Inzetbaarheid'.


Hoe kom ik in contact?

Stuur een e-mail met een omschrijving van jouw diensten en wensen naar service@hollandfit.nl

zitfit