HollandFit

Meer energie, Meer werkplezier? De keuze is aan jou!

Voor de werkgever en HR professional 

Banner met daar op Vitaal aan de slag met de HollandFit toolkit en het logo van HollandFit

Toolkit

Met trots presenteren wij onze HollandFit Toolkit. Een praktische en laagdrempelige ‘gereedschapskist’ om te werken aan de vitaliteit van de medewerkers van jouw onderneming.Hollandfit Collega Dennis aan het fietsen tussen weilanden

Energizer

Deelnemers gaan met een dumbell, fles handgel of een blik soep in de hand aan de slag. Fysiek en mentaal ontladen zelfs met een funfactor! Dit wil toch iedereen?  Hier een voorbeeld van een energizer filmpje


Femke helpt laura achter haar computer.

Quick scan 

De uitkomsten van de quickscan geven je handvatten om samen met jouw HR collega's aan de slag te gaan met een vitaliteitsbeleid. Het laat zien welke mogelijkheden er zijn om de vitaliteit verder te verhogen. Zet nu de eerste stap naar een vitalere organisatie! 

Voorbeeld van een gezond weekmenu met verschillende groentes en fruit

Voorbeeld weekmenu

Op het platform wat HollandFit aanbiedt staan verschillende weekmenu's om het koken thuis leuker / gezonder te maken. Hier onder staat een voorbeeld. Voor de werknemer 

2 x een glas alcholvrije cocktail met daarnaast een kan gevuld met alcoholvrije cocktail

10 alcoholvrije cocktails

Bouw je eigen topfeestje met deze feestelijke cocktails en drankjes zonder alcohol. Wedden dat jij de show steelt!


een picknick mand in het midden van een grasveld omringd door bomen.

Recepten bundel: Picknick recepten

Deze bundel kan gezien worden als een inspiratiebron, waarbij lekker en gezond eten centraal staan. Wij helpen je om van jouw picknick een leuk en geslaagd moment te maken. 

Een gevarieerd ontbijt

Receptenbundel: 14x gevarieerd ontbijten

In een maatschappij waar rust momenten schaars zijn voelt 's ochtends uitgebreid eten als een luxe. In deze bundel lees je hoe je gezond en gevarieerd ontbijt. 

Een hamburger met ui en sla opgemaakt op een bord

Recepten bundel: Lekker VETzaam

In deze e-bundel ‘Lekker VETzaam’ leer je meer over de verschillende soorten vetten en de functies ervan, geven we je tips om een gezonde keuze te maken en verleiden we je met lekkere VETzame recepten!

Verschillende vormen van vruchten in bakjes

Weekmenu : Zonder pakjes en zakjes

Zie deze bundel als een inspiratiebron, waarbij lekker én gezond centraal staan. HollandFit collega Laura eet regelmatig zonder pakjes en zakjes en deelt haar ervaring.

Een Boeddha bowl

Weekmenu, 50% minder vlees

Zie deze bundel als een inspiratiebron, waarbij lekker én gezond centraal staan. HollandFit collega Lysanne eet sinds kort regelmatig vegetarisch en deelt haar ervaring.

Een vrouw staat te mediteren

E-bundel: Mind-your-head

Wat is zelfherstel? en waarom is zelfherstel belangrijk? Aan de hand van 5 thema's wordt zelfherstel behandeld in de E-bundel en kan je alleen maar positiever worden door het te lezen!Een vrouw zit op de grond kijkend naar een workout met gewichten om zich heen.

E-bundel : Bewegen voor rust in je bovenkamer

In deze bundel vind je 30 oefeningen. Je hoeft er niet voor naar de sportschool. Zonder veel tijd investering kun je al heel veel bereiken. Bewegen is een manier om je gedachten te ordenen, maar je kunt ook zingen, schrijven of creatief bezig zijn. In deze gids vind je allemaal methodes om je gedachten te beperken en meer rust in je bovenkamer te krijgen.

Een man ligt te slapen onder een wit dekbed

Mini- magazine : Slaap en bioritme

Een gezonde nachtrust is voor iedereen belangrijk, Lees er meer over in dit mini magazine. Het bevat ook informatie en adviezen bij onregelmatige diensten (ploegendiensten).