Vitality event | Holland Fit
lezing

WEBINAR
OP NAAR DUURZAME LOOPBANEN

De kracht van dialoog en leiderschap

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
lezing

WEBINAR
OP NAAR DUURZAME LOOPBANEN

De kracht van dialoog en leiderschap

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Een koffer met hier in een lachend gezicht om werkplezier te laten zien

Op naar Duurzame Loopbanen               

Het proactief en gericht agenderen van duurzame inzetbaarheid als onderdeel van de strategie is in 2024 common sense geworden, vooral gezien de hevige 'war for talent'. Investeren in welzijn, ontwikkeling en tevredenheid van medewerkers is essentieel om de talenten en ervaren krachten aan te trekken en te behouden. Aantrekkelijk werkgeverschap vereist leidinggevenden als (mede) regisseur van deze koers.

Wil je HR versterken met inzichten over duurzame inzetbaarheid?  

Schrijf je dan in voor dit exclusieve Vitality Event:

Op naar Duurzame Loopbanen: De kracht van dialoog en leiderschap


Programma Overzicht
Opening: Ontmoet de experts: Beatrice van der Heijden, Hoogleraar op het gebied van HRM, en Bonny de Vries, lead health bij Transavia. In dialoog verkennen zij  de synergie tussen wetenschappelijk onderzoek en de praktische uitvoering in het werkveld. Bonny deelt haar inzichten over Transavia's succesvolle aanpak gericht op een vitale werkomgeving en duurzame inzetbaarheid.

Analyse: Ontdek de sleutelaspecten van effectief leiderschap in relatie tot duurzame inzetbaarheid. Verken hoe leiderschap invloed heeft op langdurige medewerkerstevredenheid en inzetbaarheid.

Discussie: Neem actief deel aan het gesprek met uitdagende stellingen rond thema's zoals Human Being Leiderschap, persoonlijke groei, de essentie van autonomie op de werkvloer en de rol van kunstmatige intelligentie (AI).

Kennis: Verdiep je in de competenties en vaardigheden die nodig zijn voor HR-managers bij het operationaliseren van duurzame inzetbaarheid. Vergroot je kennis over de inrichting van een integraal vitaliteitsprogramma.

Q&A: 
Stel je vragen direct aan de experts. 

Schrijf je vandaag nog in voor dit gratis webinar en maak het verschil binnen jouw organisatie!

DATUM  - TIJD

DINSDAG
12-03-2024

11:00

DE SPREKERS

Beatrice van der Heijden
Professor of Strategic HRM

Professor dr. Beatrice I.J.M. van der Heijden is hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar expertise concentreert zich met name rond duurzame loopbanen, employability en ouder worden in het werk.

Beatrice is Associate Editor bij het European Journal of Work and Organizational Psychology, Co-Editor bij het German Journal of Human Resource Management, en heeft uitgebreid gepubliceerd in diverse academische tijdschriften. Ook is ze Co-Editor van het Handbook of Research on Sustainable Careers.

Bonny de Vries 

Lead Health - Transavia

Bonny is  werkzaam als Lead Health bij Transavia. Met haar ruime ervaring als consultant, trainer, projectleider en  academische achtergrond in A&O psychologie en duurzame inzetbaarheid, zet Bonny zich in voor het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers. Als Lead Health bouwt ze aan een vitale werkomgeving binnen Transavia.

Erik Steenbakkers portretfoto HollandFit

Erik Steenbakkers 

Directeur HollandFit en host

Erik is nu ruim 6 jaar directeur van HollandFit. Hij heeft  meer dan 30 jaar leidinggevende ervaring. O.a. 12 jaar als directielid waarvan 9 jaar in het HR- domein bij de Nederlandse Spoorwegen. Duurzame inzetbaarheid en Employability zijn onderwerpen waar Erik ruimschoots ervaring mee heeft en dat zal je terugzien tijdens het event!

OVER HET VITALITY EVENT 

Twee keer per jaar organiseert HollandFit een Vitality Event. Een online event met onderwerpen rondom duurzame inzetbaarheid. HollandFit gaat met experts uit het werkveld in gesprek over diverse thema's in het kader van vitaal werkgeverschap. 


Het event duurt maximaal 1,5 uur


VOOR WIE?


  • Organisaties die actief willen werken aan hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid. 
  • Iedereen die zich binnen de organisatie bezighoudt met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid (DI). 
  • Iedereen die zich wilt laten inspireren op het gebied van DI & vitaliteit. 

REACTIES VAN EEN EERDER 

VITALITY EVENT

Wat een enthousiaste trainers en interessante materie is gedeeld! Je wordt gemotiveerd om hiermee echt aan de slag te gaan! . - P. Tulling

Inspirerende sprekers! Beiden wisten de aandacht vast te houden door hun enthousiasme. En mooi ook dat Erik eerlijk was over zijn eigen gevoel over het thuiswerken.  - C. ter Braak

Wederom een goed initiatief om (werkend) BV Nederland te gidsen naar een gezonder leven. Hulde. - J. Kramer 

Super enthousiast gepresenteerd, dat motiveert erg om de aandacht erbij te houden en hetgeen dat gezegd wordt ook ter harte te nemen of daar op zijn minst eens over na te denken. - Anoniem

12-03-2024

11: 00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden