Trainig vitaal leidinggevende | HollandFit

TRAINING VITALE LEIDERS

HOE VITAAL BEN JIJ?

DIT LEVERT DE TRAINING JOU OP

Leidinggevenden zijn cruciaal in het beïnvloeden van het gewenste (gezonde) gedrag. Leid jouw team met meer impact naar resultaat. Start nu met een groepstraining coaching leidinggevende.
Overleg op kantoor tussen Karin en Suzanne

DEELNEMEN AAN LEIDINGGEVENDEN TRAJECT

Neem jij pauzes als je aan het werk bent? Medewerkers worden beïnvloed door het gedrag van de leidinggevende. Vandaar dat het zo belangrijk is om het goede voorbeeld te geven. Later zal dit uitbetalen in succesvol leiderschap. Na afloop van deze training weet je hoe je acceptatie voor je vitaliteitsplannen krijgt. Hoe je werknemers motiveert en enthousiasmeert om het beste uit zichzelf te halen. Als gevolg van jouw leiderschap, lukt het om de omgeving positief te veranderen.

ZORGEN VOOR VITAAL GEDRAG

Je bent al een aantal jaar leidinggevende of manager. Je hebt regelmatig gesprekken met jouw medewerkers en je probeert het thema leefstijl onder de aandacht te brengen. En toch zijn er van die momenten dat je daar meer mee wilt doen. Dat je het gevoel hebt dat je er niet alles uithaalt wat erin zit. Je twijfelt of je het wel goed aanpakt. Als leidinggevende wil je je verder ontwikkelen tot een vitale leider. Hoe je dat doet? Een eerste stap is het volgen van deze training. De training levert je onder andere het volgende op:


  • Je vergroot je persoonlijke effectiviteit als leidinggevende
  • Je werkt vanuit een integrale visie op vitaliteit
  • Na deze training heb je een hele set aan interventies die je op de juiste momenten kunt inzetten om verandergedrag te realiseren.
  • Je weet hoe voorbeeldgedrag de sleutel is tot een succesvol vitaliteitsbeleid
  • Intensieve training die versterkt wat er al in jou aanwezig is.
  • Inzicht in je eigen werkvermogen en behoud van vitaliteit.
  • Praktische tips en de nieuwste kennis op verandermanagement.


Na deze training weet je hoe je persoonlijke bewustwording, activatie en bestendiging van gezond gedrag bij medewerkers kan behouden en verbeteren