Vitality event | Holland Fit
Een vitaliteitsadviseur geeft een presentatie aan een groep

SAVE THE DATE
HOLLANDFIT VITALITY EVENT

Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Paarse HF icoon

LEIDINGGEVEN AAN DUURZAME INZETBAARHEID 

Ontgroening en vergrijzing van de beroepsbevolking maken het noodzakelijk om gericht aandacht te besteden aan een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Dit als onderdeel van een strategisch HRM-beleid. Duurzame loopbanen vereisen integraal leiderschap.

Tijdens het Vitality Event wordt vanuit een positief psychologische benadering ingegaan op de mogelijkheden van werknemers en leidinggevenden. Dit hoe zij in relatie tot elkaar tot een pensioengerechtigde leeftijd of zelfs daarna op een gezonde, welvarende, aantrekkelijke, uitdagende en productieve manier hun loopbaan kunnen invullen; met een accent op de rol van de leidinggevende. Hoe draag jij bij aan een succesvolle ontwikkeling van de duurzame inzetbaarheid van je collega's? 

In gesprek met Professor Dr. Beatrice van der Heijden verkent Erik Steenbakkers wat dit 'Leidinggeven aan Duurzame inzetbaarheid' vereist van leidinggevenden en organisaties.

Verrijk jezelf met kennis, inzicht en laat je inspireren om de juiste (vervolg)stappen te zetten!

Het event duurt maximaal 1 uur

DATUM  - TIJD

MAANDAG
19-09-2022

11:00

DE SPREKERS

Beatrice van der Heijden
Professor of Strategic HRM

Professor dr. Beatrice I.J.M. van der Heijden is hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar expertise concentreert zich met name rond duurzame loopbanen, employability en ouder worden in het werk.

Beatrice is Associate Editor voor het European Journal of Work and Organizational Psychology en Co-Editor voor het German Journal of Human Resource Management, en heeft, onder andere, gepubliceerd in het European Journal of Work and Organizational Psychology, Journal of Vocational Behavior, HRM, Human Relations, Journal of Occupational and Organizational Psychology, Academy of Management Annals en Career Development International. Ze is tevens Co-Editor van het Handbook of Research on Sustainable Careers.

Erik Steenbakkers portretfoto HollandFit

Erik Steenbakkers 

Directeur HollandFit en host

Erik is nu ruim 4 jaar directeur van HollandFit. Hij heeft  meer dan 30 jaar leidinggevende ervaring. O.a. 12 jaar als directeur waarvan 9 jaar in het HR- domein bij de Nederlandse Spoorwegen. Duurzame inzetbaarheid en Employability zijn onderwerpen waar Erik ruimschoots ervaring mee heeft en dat zal je terugzien tijdens het event!

OVER HET VITALITY EVENT 

Twee keer per jaar organiseert HollandFit een Vitality Event. Een online event met onderwerpen rondom duurzame inzetbaarheid. HollandFit gaat met experts uit het werkveld in gesprek over diverse thema's. Dit jaar is het thema van het event 'Vitaal Werkgeverschap'. 


Het event duurt maximaal 1 uur


VOOR WIE?


  • Organisaties die actief willen werken aan hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid. 
  • Iedereen die zich binnen de organisatie bezighoudt met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid (DI). 
  • Iedereen die zich wilt laten inspireren op het gebied van DI & vitaliteit. 

REACTIES VAN EEN EERDER 

VITALITY EVENT

Wat een enthousiaste trainers en interessante materie is gedeeld! Je wordt gemotiveerd om hiermee echt aan de slag te gaan! . - P. Tulling

Inspirerende sprekers! Beiden wisten de aandacht vast te houden door hun enthousiasme. En mooi ook dat Erik eerlijk was over zijn eigen gevoel over het thuiswerken.  - C. ter Braak

Wederom een goed initiatief om (werkend) BV Nederland te gidsen naar een gezonder leven. Hulde. - J. Kramer 

Super enthousiast gepresenteerd, dat motiveert erg om de aandacht erbij te houden en hetgeen dat gezegd wordt ook ter harte te nemen of daar op zijn minst eens over na te denken. - Anoniem

19-09-2022

11: 00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden