vacatures (1)

Vacature

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vacature: Project- en actieteam medewerker (32 - 36 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke collega die ons helpt bij het succesvol organiseren en uitrollen van vitaliteitsprojecten. Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

Wie is Holland Fit?

Dagelijks werkt Holland Fit aan de vitaliteit van werkend Nederland. In bijna 14 jaar zijn we uitgegroeid naar een partner voor vele bedrijven en duizenden medewerkers. Dit met on- en offline diensten op het terrein van vitaliteit, leefstijl, energie en werkvermogen. We helpen, begeleiden en inspireren mensen om gewoonten te vernieuwen, te verbeteren of aan te passen. Hiermee maken mensen zichzelf gezonder en blijer. 

Energieke en blije medewerkers helpen organisaties duurzaam beter te presteren. We richten ons op de basis, namelijk het versterken van energie en balans. Dit draagt positief bij aan het vergroten van het prestatievermogen, de veerkracht en wendbaarheid van de gehele organisatie. En levert zichtbaar resultaat op het niveau van medewerkers, teams, leiderschap en organisaties. Daar komen wij iedere dag ons bed voor uit.

Onze passie is het leveren van een preventieve bijdrage aan de gezondheid van werkend Nederland. Dit met een integrale aanpak van meten, coachen en trainen. In een team van zo’n 20 vaste collega’s in Rotterdam werken wij vanuit onze kernwaarden: professionaliteit, samen en resultaat.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste representatieve regelaar met veel creativiteit die zaken daadwerkelijk realiseert!

3 dagen per week ondersteun je onze vitaliteitstrajecten organisatorisch en administratief en werk je samen met verschillende project- en programmamanagers. Je werkzaamheden bestaan uit het plannen en organiseren van alle facetten van onze projecten. Je bent handig op de computer, kunt gemakkelijk schrijven, vindt het geen probleem om de telefoon te pakken en maakt nieuwe taken je snel eigen. Je hebt van nature een dienstverlenende instelling en vindt het leuk om projecten van begin tot het eind succesvol uit te voeren. Overzicht bewaren is voor jou geen probleem, je bent flexibel en houdt je hoofd koel. Je bent positief ingesteld, energiek en klantgericht.

1 dag per week werk je in ons actieteam. Binnen dit team worden inspirerende, prikkelende acties en laagdrempelige interventies ontwikkeld voor werkend Nederland. Denk hierbij aan b.v. een buikspierchallenge, mindfulnessmaand of voedingsactie. Deze vitaliteitsacties worden gecommuniceerd via onze online portals en website. Met je creativiteit en organisatievermogen bedenk en realiseer je zelf de acties die je bedenkt.

Jouw profiel

  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Digitaal vaardig en je kunt goed uit de voeten met tenminste Word, Excel en Powerpoint;
  • Affiniteit met vitaliteit en gezondheid;
  • Gezonde drive om te organiseren en te presteren;

Persoonlijkheid en vaardigheden

  • Organisatietalent
  • Klantgericht
  • Proactief
  • Zorgvuldig
  • Creatief

Enthousiast?
Wij zien graag jouw reactie tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar e.steenbakkers@hollandfit.nl. Voor vragen kun je ook terecht op dit e-mailadres of bel naar: 010 – 2807080.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.