Thijs Neering

Thijs Neering, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Het gezamenlijk inzetten van creativiteit, ideeën en ervaringen om mensen vitaler de dag te laten beginnen én te laten eindigen. Het overtuigen van HR-medewerkers geeft een enorme kik, zeker als daaruit een project of programma voortvloeit. Alles tot doel om mensen een positief gevoel te over zichzelf. 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
De gangbare dingen zoals hardlopen, voetbal, kickboksen en een hapje buiten de deur eten. Maar ik zoek daarnaast altijd naar aparte activiteiten als wadlopen, cursus curling of helpen bij de jaarlijkse paddentrek. Eigenlijk wil ik alles in het leven een keer geprobeerd hebben. Originele ideeën altijd welkom! 

Hoe vind jij balans in het leven?
Blijven relativeren. “Hoe erg is dit of dat nu daadwerkelijk?”. En door veel te lachen.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Verwachtingen van een (HR-)medewerker waarmaken, en misschien wel overtreffen.


Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Alle medewerkers van mijn voormalig werkgever Telegraaf Media Groep laten checken op hun vitaliteit. 

Wie inspireert jou?
Mensen die met volwaardige passie over iets (hun werk, reis of een ervaring) kunnen vertellen of zich voor 100% inzetten om één bepaald doel te bereiken. Dit kunnen bekende of onbekende mensen zijn. Ook van mensen die me aan het lachen krijgen, krijg ik veel energie.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
De wondergoal van Van Persie tijdens de 1-5 overwinning tegen Spanje in de openingswedstrijd van het WK 2014, waarbij de afgemeten pass van Daley Blind minstens net zo mooi was. In datzelfde rijtje overigens ook: Bergkamp (NL - Argentinie, WK 1998)  en Bergkamp (Arsenal – Newcastle, 2002). 

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.