Noortje Voermans

Noortje Voermans, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Om samen met andere professionals mijn kennis en kunde in te zetten en zo mensen te helpen het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben, letterlijk en figuurlijk, graag in beweging. In mijn vrije tijd sport ik graag en het liefst buiten: hardlopen, wielrennen, hiken, skiën en surfen. Als het buiten plaats vind, ben ik al snel enthousiast. Ook fotograferen doe ik graag.

Hoe vind jij balans in het leven?
Ik probeer balans te vinden door een evenwicht te creëren tussen dingen doen die mij energie kosten en dingen doen die mij energie geven.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Mijn zakelijke doelstelling is om binnen zo veel mogelijk organisaties vitaliteit naar een hoger plan te tillen.


Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?

Als ik iemand op de één of andere manier kon helpen om meer of een betere grip te krijgen op zijn of haar gezondheid, mentaal, emotioneel en/of fysiek, dan geeft mij dat veel voldoening en ervaar ik dat als een succesmoment.

Wie inspireert jou?
Iemand die met passie iets doet, of het nou om een hobby, sport of werk gaat, kan mij enorm inspireren.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Het eerste wat bij me opkomt is toch wel de Olympische Spelen in Sydney, in 2000. Daar deed de Afrikaan Eric Moussambani mee aan de 100m vrije slag. Hij deed er uiteindelijk meer dan 2x zo lang over dan de meeste van zijn tegenstanders, maar dat hij ondanks zijn persoonlijke omstandigheden daar laat zien wat hij kan, vind ik echt fantastisch.

< Team Holland Fit 

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.