Michelle Strik

Michelle Strik, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

De veelzijdigheid van onze dienst vind ik heel mooi, zowel gezien vanuit ons eigen aanbod als vanuit de werkgevers voor wie wij programma’s ontwikkelen. Het leukste vind ik dat we naast een professionele en deskundige inzet ook regelmatig vitaliteitsactiviteiten organiseren met een knipoog; verrassend en met humor gebracht. Zo wordt vitaliteit laagdrempeliger.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik hou heel erg van wandelen, yoga, zingen en lekker en gezond koken. Hier ben ik in mijn vrije tijd dus veel mee bezig. Naast mijn werk op kantoor bij Holland Fit geef ik ook les in yin yoga, maar dit voelt eigenlijk gewoon als vrije tijd. Dit seizoen wil ik het hardlopen weer gaan oppakken; heerlijk om je hoofd leeg te rennen.

Hoe vind jij balans in het leven?

Ik kies bewust voor voldoende ontspanning én beweging: ik loop zo veel mogelijk van en naar het werk en na de lunch, ga regelmatig wandelen op het strand of in het bos en ik beoefen yoga en meditatie.


Zo kom ik weer tot rust, maak ik mijn hoofd leeg en doe ik nieuwe energie op.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?

Vitaliteit is een ontzettend belangrijk thema voor mij. Ik ben daarom gedreven om vitaliteit voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk, haalbaar én leuk te maken. Bij Holland Fit zet ik mij graag in om werkend Nederland tools aan te reiken om zo gezond en happy mogelijk te zijn (of worden).

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?

Ik ben van plan om dit jaar mijn eerste obstacle run te gaan lopen en de uitdaging staat om een afstand die buiten mijn comfort zone ligt te gaan doen. De finish behalen wordt mijn succesmoment!

Wie inspireert jou?

Tao Porchon-Lynch, een vitale en wijze vrouw van bijna 100 jaar oud. Zij is zo ontzettend vitaal (en lenig), zelfs op haar leeftijd is ze nog danseres en yogalerares. Zij laat mij zien dat er ongekende mogelijkheden in jezelf zitten en dat je door te geloven in jezelf en bewust te leven veel kunt bereiken en fit en vitaal kunt blijven.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Lastig om hier een keuze in te maken! Wat ik mooi vind in sport is dat je jezelf ontzettend kunt verrassen: nieuwe talenten of passies ontdekken, grenzen opzoeken en misschien zelfs verleggen... Maar ook het moment dat je klaar bent met sporten en voelt dat je lichaam zich heeft ingespannen, vind ik heel fijn.

< Team Holland Fit 

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.