Lysanne Hoogendoorn

Lysanne Hoogendoorn


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Wat mij zo aanspreekt binnen Holland Fit is de interesse in gezondheid en vitaliteit. Dit sluit heel goed aan op mijn persoonlijke interesses en ik vind het heel inspirerend om binnen een omgeving te werken waar iedereen dit deelt! In onze core-business staat dit onderwerp altijd centraal, maar een gezonde lunch of sportief teamuitje is ook heel normaal!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Naast het moederschap probeer ik 3 a 4 keer per week te sporten. Enerzijds in de sportschool, anderzijds lekker buiten hardlopen. Wanneer het niet uitkomt qua planning probeer ik toch mijn beweging te pakken door lekker naar buiten te gaan met mijn zoontje. Daarnaast houd ik erg van koken en vind ik het erg leuk om regelmatig gezonde receptjes te proberen. Een gezonde ontbijttaart of een mooie smoothie-bowl, ik houd ervan!

Hoe vind jij balans in het leven?
Door mijzelf enerzijds persoonlijk te ontwikkelen op professioneel/werk gebied, maar anderzijds ook door elke dag weer te leren als moeder, vriendin, zus, etc. Ik ben erg gesteld op mijn sociale leven en probeer dit ook goed te onderhouden. Daarnaast is sporten voor mij een enorme uitlaatklep, dus door dit te doen ervaar ik al snel een fijne balans.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Ik wil graag een bijdrage leveren aan dit mooie bedrijf en ik hoop dat dit voor de lange termijn zo mag zijn. Voor de toekomst hoop ik ooit nog eens een eigen bedrijfje te mogen starten. Mijn beide ouders hebben een eigen bedrijf, dus het ondernemersbloed zit er toch wel een beetje in. Dit is wel een langebaan plan, dus wellicht over 10 jaar.

Wie inspireert jou?
Eigenlijk heel simpel, mijn ouders. Ze hebben beide een eigen bedrijf en sinds klein meisje maak ik dit al mee. Van glorieuze tijden, tot spannende tijden, ze hebben zich er altijd doorheen weten te slaan en dit bewonder ik! Het is enorm spannend om iets voor jezelf te beginnen en je ‘vaste’ baan op te zeggen, laat staan samen! Toch hebben zij de sprong gewaagd en heeft het hebben van 3 kinderen hun hier niet van weerhouden. Ze volgen beide hun hart en dat is het beste wat je kan doen!

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Ik wil heel graag nog eens een hele marathon lopen, echter vind ik dit wel een mega uitdaging! Daarom lijkt het mij een mooi doel om dit jaar een keer een kwart- of halve marathon te rennen. Je doet dit niet zomaar en is training dus vereist, hier wil ik wel voor gaan!


Wat is jouw favoriete sportmoment?
Er zijn er zoveel! Ik kijk heel graag sport, of het nu een Champions League wedstrijd is, de Tour-de-France, WK, EK of de Olympische spelen. Momenten die ik mij nog heel goed herinner (en waar ik nog steeds kippenvel van krijg) zijn bijvoorbeeld de rekstokoefening van Epke Zonderland in 2012, het mooie (zweef)doelpunt van Robin van Persie op het WK in Brazilië of de foute wissel van Sven Kramer in 2010. < Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.