Karlijn van Leeuwen

Karlijn van Leeuwen, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Dat we met een bevlogen team ons iedere dag inzetten voor de vitaliteit en inzetbaarheid van werkend Nederland. We brengen een groot deel van de week door op het werk. Het ervaren van werkplezier, zingeving en energie is essentieel om goed te kunnen blijven presteren. Een gezonde geest in een gezond lichaam draagt hieraan bij. Mooi dat we hier met onze programma’s een bijdrage aan kunnen leveren!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sporten (zowel in teamverband als individueel). Het liefst met een competitie element. Ik houd ervan om onder druk het beste uit jezelf te halen. Of deze druk nu wordt opgelegd door een teamcoach of door mezelf voorafgaand aan een hardloopwedstrijd.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?

Met een team van ambitieuze professionals werken wij dagelijks hard voor de vitaliteit van een ander. Mijn jaar is een succes als ik mijn collega’s kan helpen nét dat beetje slimmer te kunnen werken en een positieve bijdrage kan leveren aan hun vitaliteit.

Wie inspireert jou?

Ik kan met veel plezier luisteren naar mensen die vol enthousiasme vertellen over hun passie. Ik heb bewondering voor mensen die ooit op een zolderkamer aan de slag zijn gegaan met het bedenken van hun droom en zo als kleine startup een goedlopend bedrijf zijn opgestart. Dat vraagt visie, doorzettingsvermogen en kunnen omgaan met tegenslagen.

Hoe vind jij balans in het leven?
Soms kan een druk werk- en privéleven je even bij de keel grijpen. Door af en toe even stil te staan en te relativeren, zal je merken dat het allemaal best mee valt :-)

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Het enthousiasme van sommige sportverslaggevers bij historische sportmomenten kan mij echt kippenvel geven. De spanning en emotie die je hoort bij verslaggevers als Hans van Zetten (finale Epke Zonderland 2012), Gio Lippens (valpartij Tour de France 2015) en Olav Mol (Grand Prix-zeg Max Verstappen 2016) vind ik enorm aanstekelijk.
< Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.