Karin Brunia


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Dat onze werkzaamheden en projecten een directe en positieve impact hebben op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarnaast vind ik het erg leuk om nu ook op professioneel vlak bezig te kunnen zijn met mijn persoonlijke interesse voor een gezonde leefstijl.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik sport graag (o.a. crossfit en yoga) en in de winter sta ik regelmatig op mijn snowboard. Lekker in de frisse buitenlucht en alleen maar bezig zijn met de volgende afdaling, heerlijk! Daarnaast hou ik van koken en duik ik regelmatig de keuken in om voor vrienden te koken of iets te bakken.

Hoe vind jij balans in het leven?
Door genoeg dingen te doen waar ik energie van krijg, zoals sporten of tijd doorbrengen met vrienden en familie. En met enige regelmaat de ruste en ruimte opzoeken in de natuur, werkt voor mij ook erg goed!


Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Om samen met de collega’s van Holland Fit nog meer mensen te helpen met een gezondere leefstijl en zo een positieve bijdrage te leveren aan de vitaliteit van werkend Nederland.

Wie inspireert jou?
In het algemeen mensen die hun eigen keuzes maken in het leven en zich niet laten leiden door verwachtingen van anderen. Daarnaast vind ik passie en gedrevenheid inspirerend, of dat nou om werk of sport gaat, als iemand er met passie vol voor gaat werkt dat aanstekelijk.

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Succes is voor mij niet een enkel moment, maar meer een combinatie van factoren. Een jaar waarin werk en privé in balans zijn is voor mij een succes!


Wat is jouw favoriete sportmoment?
Ik sport liever zelf dan dat ik naar sport kijk! Het meest geniet ik van een mooie afdaling op mijn snowboard in de verse sneeuw met een blauwe lucht en zonnetje. Of wanneer je tijdens een workout merkt dat je net een beetje sterker, sneller of fitter bent dan de vorige keer. Sportmomenten van anderen die me bijblijven, zijn niet per sé de grote succesmomenten, maar juist momenten waarop doorzettingsvermogen en karakter worden getoond. Zoals Epke Zonderland die in 2016 tijdens de Olympische finale van de rekstok valt, maar dan toch opstaat en weer doorgaat. < Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.