Joske Sturkenboom

Joske Sturkenboom, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Dat ik vanuit mijn functie de mogelijkheid heb om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Door middel van workshops, coachgesprekken en adviezen kan ik hen weer een stap verder helpen. De diversiteit van de werkzaamheden en het enthousiaste team werken zeer motiverend.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sport staat tijdens en na het werk centraal. Ik ben fanatiek aan het fietsen en hardlopen en doe voor beide sporten aan verschillende evenementen en tochten mee. Sport geeft mij gezelligheid, uitdaging, ontspanning en beweging.


Wat wordt jouw succesmoment?

Mijn doelstelling is om mezelf te blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk mensen direct of indirect te begeleiden naar een actievere en gezondere leefstijl. Tevens wil ik mijn steentje bijdragen aan het uitvoeren en uitbreiden van onze dienstverlening.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Mijn favoriete sportmoment laat zich raden: het Nederlands volleybalteam dat de Olympische gouden medaille wint in Atlanta. Ook het zwemmen van Maarten van der Weijde (2008) en het roeien van de mannen 8 zijn voor mij mooie en bijzondere sportmomenten. Met de spanning in je eigen lijf achter de televisie, dat maakt het voor mij uniek.

Wie inspireert jou?
Er is niet één persoon die mij inspireert of mijn grote held en voorbeeld is. Veel mensen kunnen dit overbrengen op allerlei gebieden. Een lach kan al wonderen doen. Inspiratie doe ik spontaan op.
< Team Holland Fit
 

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.