Hedzer Fijlstra


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Dat ik in mijn werk bezig kan met mijn passie voor (fysieke en mentale) gezondheid en hier mensen en organisaties mee verder kan helpen. Daarnaast vind ik het leuk om met gemotiveerde gelijkgestemden aan een gezamenlijk doel te werken: ervoor zorgen dat meer mensen gezond, energiek en met plezier naar hun werk gaan. Met als ultieme doel hier ook enige zingeving ervaren.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Een combinatie van sporten, afspreken met familie en vrienden en lekker in mijn eentje chillen (lezen, voetbal of series/films kijken).

Hoe vind jij balans in het leven?
Sporten is voor mij een uitlaatklep. Daarnaast mediteer ik dagelijks.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Met een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening ervoor zorgen dat meer mensen gezond, energiek en met plezier naar hun werk gaan.

Wie inspireert jou?
Mensen die zichzelf en authentiek zijn onder alle omstandigheden.

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Ik hoop eentje die als een verrassing komt!


Wat is jouw favoriete sportmoment?
Voor mij persoonlijk is dat het moment dat je een (zeer) zware inspanning tot een goed einde brengt. Bijvoorbeeld het moment dat je de top van een berg bereikt. Qua sportmomenten op TV zijn er een aantal die me te binnen schieten: Olympisch Goud voor Epke Zonderland, het Wereldrecord 100-meter sprint van Usain Bolt, en natuurlijk vele mooie voetbal momenten. Als ik daar één van mag kiezen is het de winnende goal van Arjen Robben in de Champions League finale van 2013. Ik vind het bewonderingswaardig dat je na zoveel jaren vol blessureleed telkens weer de motivatie weet te vinden om door te gaan. In 2012 nog de schlemiel in de finale en het dan een jaar later zo goed maken. Prachtig die ontlading. < Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.