Gooitzen Postma

Gooitzen Postma


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Het leukste binnen Holland Fit is het ambitieuze team. Het is fijn om in een omgeving  te werken waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Het beste zijn in wat we doen. Ook de diversiteit in werkzaamheden maakt het erg leuk om te werken voor Holland Fit.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik veel. Zo tennis ik graag, speel ik voetbal en doe ik aan hardlopen. Ik kan ook erg genieten van een film of een bezoek aan een concert.

Hoe vind jij balans in het leven?

Van nature heb ik een positieve instelling en een goed humeur. Volgens mij helpt dit wel. Door lekker te sporten, voldoende slaap en ontspanning laad ik mijn batterij weer op. Humor is ook erg belangrijk.


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
 
Wat is jouw persoonlijke doelstelling?

Mijn doelstelling is om mezelf  te blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk mensen direct of indirect te begeleiden naar een actievere en gezondere leefstijl. Tevens wil ik mijn steentje bijdragen aan het uitvoeren en uitbreiden van onze dienstverlening.

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Ik geloof niet in één succesmoment per jaar. Een jaar bestaat uit pieken en dalen. Bij voorkeur meer pieken dan dalen.

Wie inspireert jou?
Er is niet specifiek één iemand die mij inspireert. Wel respecteer ik mensen die door hardwerken en met veel doorzettingsvermogen bereiken wat zij willen.


Wat is jouw favoriete sportmoment?

Ik heb een erg groot gevoel van vaderlandsliefde. Ik heb meerdere favoriete sportmomenten van Nederlandse makelij. Een hiervan is Richard Krajicek, die in een te grote korte broek Wimbledon wint in 1996. Ook geniet ik van Sven Kramer die weer wereldkampioen wordt bij het schaatsen.
< Team Holland Fit 

Contact informatie
Actueel | :
20.07.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 9% van de winst in de zakelijke dienstverlening samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
16.07.2018

Nieuwe ESF-ronde in november 2018

Bedrijven en instellingen krijgen weer de kans een subsidieaanvraag in te dienen.

16.07.2018

Vitaliteit in de Tour

Wielrennen is een prachtige sport, maar ook loodzwaar. Hoe gaan profs hiermee om? 

16.07.2018

Het nut van een (lange) wandeling

Het maken van een lunchwandeling wordt steeds populairder. Maar heeft het ook een ‘nuttig’ aspect? Neuropsycholoog Erik Scherder heeft daarop het antwoord.