Erik Steenbakkers

Erik Steenbakkers, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Samen hebben we één passie, werkend Nederland preventief gezond houden. Een stapje extra voor de mensen die we begeleiden, adviseren, ondersteunen is daardoor makkelijk gezet. Er is veel kwaliteit, menselijkheid, humor en persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ontspan en krijg veel energie wanneer ik beweeg en buiten ben. Of dat nu sportend is, het snoeien van bomen of motorrijden, het geeft me energie. Een goed boek en gesprek met vrienden heeft hetzelfde effect. Ik hou van de natuur en mensen om mij heen.

Hoe vind jij balans in het leven?
Het leven is een dichotomie, balanceren is een kunst. Ik werk graag en dien er bewust voor te zorgen dat ik tijd neem voor mijn "oplaadmomenten". Mijn partner en kinderen zijn een belangrijke bron van rust en energie voor me, bij hen geniet ik van wat het leven te bieden heeft in liefde en warmte. Daarvoor tijd vrij maken levert een belangrijke bijdrage aan mijn balans evenals het bewegen en buiten actief zijn.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Holland Fit is een bedrijf met een duidelijke passie en hoge kwaliteit, beide zichtbaar en aantoonbaar effectief laten zijn voor onze klanten is mijn doel.

Wie inspireert jou?
Ik heb het voorrecht gehad om met veel inspirerende leidinggevenden te mogen samenwerken; hun energie, visie en vakmanschap waren en zijn een voorbeeld voor me. Privé zijn het mijn ouders, mijn familie en mijn vrienden. Hun energie, liefde en strijd voor en om het leven raakt me en heeft me het verdriet en geluk meegegeven wat ik nodig heb om elke dag nog te willen groeien en nieuwsgierig te zijn naar wat het leven te bieden heeft.

< Team Holland Fit 

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Dat is iedere keer weer wanneer ik zelf sport. Het kijken naar anderen kan me raken, de emotie, het fanatisme, de euforie, het winnen én verliezen, het hoort er allemaal bij. Voor mij gaat er echter niets boven het zelf ervaren van sportieve momenten, het liefst samen met anderen.

< Team Holland Fit 

Contact informatie
Actueel | :
20.07.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 9% van de winst in de zakelijke dienstverlening samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
16.07.2018

Nieuwe ESF-ronde in november 2018

Bedrijven en instellingen krijgen weer de kans een subsidieaanvraag in te dienen.

16.07.2018

Vitaliteit in de Tour

Wielrennen is een prachtige sport, maar ook loodzwaar. Hoe gaan profs hiermee om? 

16.07.2018

Het nut van een (lange) wandeling

Het maken van een lunchwandeling wordt steeds populairder. Maar heeft het ook een ‘nuttig’ aspect? Neuropsycholoog Erik Scherder heeft daarop het antwoord.