Chantal Schneiders

Chantal Schneiders


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Het is enorm inspirerend om samen met deze ambitieuze mensen naar hetzelfde doel te werken; het verbeteren van vitaliteit. Daarnaast vind ik het erg fijn dat het werk heel dynamisch is. Geen dag is hetzelfde!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden. Een lesje of een ritje door het bos geeft me altijd veel ontspanning. Ook ben ik graag bij familie en vrienden, lekker op een terrasje of naar de bioscoop en reis ik graag.

Hoe vind jij balans in het leven?
Ik zorg ervoor dat ik genoeg rustmomentjes inplan. Soms heb ik daarbij behoefte aan mensen om me heen, en soms juist niet.


Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?
Als ik iemand anders kan motiveren om gezonder te leven, en zich daardoor beter te voelen, is dat voor mij ook een persoonlijk succes. Daarnaast daag ik mezelf graag uit en wil ik blijven ontwikkelen. Ik hoop daarbij dat ik elke dag een beetje beter wordt dan de dag ervoor.

Wie inspireert jou?
Ik krijg inspiratie van mensen die stevig in hun schoenen staan en hun passie durven te volgen. Maar ook vind ik het sterk en bewonderingswaardig als mensen eerlijk durven te zijn naar zichzelf en anderen wanneer het even minder goed gaat. Samen sta je sterk.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Dat moet toch wel Epke Zonderland die goud wint op de Olympische spelen van Londen in 2012. Geweldige oefening en uitvoering, voor mij echt een kippenvelmomentje. “En hij staat! Het is ongekend!”

< Team Holland Fit 

Contact informatie
Actueel | :
20.07.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 9% van de winst in de zakelijke dienstverlening samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
16.07.2018

Nieuwe ESF-ronde in november 2018

Bedrijven en instellingen krijgen weer de kans een subsidieaanvraag in te dienen.

16.07.2018

Vitaliteit in de Tour

Wielrennen is een prachtige sport, maar ook loodzwaar. Hoe gaan profs hiermee om? 

16.07.2018

Het nut van een (lange) wandeling

Het maken van een lunchwandeling wordt steeds populairder. Maar heeft het ook een ‘nuttig’ aspect? Neuropsycholoog Erik Scherder heeft daarop het antwoord.