Ashley Redjopawiro

Ashley Redjopawiro, Holland Fit

Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?
Het leukste binnen Holland Fit zijn de opdrachten die ik krijg en het team waarmee ik samenwerk. De opdrachten zijn divers en geven mij de mogelijkheid om grenzen te verleggen en te blijven leren.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd zwem en dans ik graag, bezoek ik regelmatig de bioscoop en ben ik wekelijks te vinden op een terrasje. Maar het belangrijkste vind ik, dat ik mijn verstand af en toe op nul kan zetten.

Hoe vind jij balans in het leven?
Dit doe ik door bewust te leven, door genoeg tijd voor mezelf te nemen, voldoende te slapen en te ontspannen. Zwemmen helpt hierbij, een paar baantjes trekken om weer tot rust te komen.

Wie inspireert jou?
Ik waardeer iedereen die een doel heeft in het leven en dit ook werkelijk nastreeft. Passie speelt een belangrijke rol in mijn leven. Wie iets doet zonder enige passie, zal uiteindelijk falen.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en op alles wat ik doe, binnen Holland Fit, mijn stempel drukken.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
De WK finale Nederland – Spanje in 2010. Weliswaar is Oranje geëindigd op de tweede plaats, het feit dat ze tot het einde streden en alles eruit haalden spreekt mij erg aan. Winnen is niet altijd het belangrijkste, doorzettingsvermogen en passie zijn vele malen belangrijker in mijn ogen.
< Team Holland Fit

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.