Anouk Schouten

Anouk Schouten, Holland Fit


Wat vind je het leukst aan Holland Fit?

Het dynamische karakter van mijn functie houd me scherp. Waar ik de ene dag mensen verder help persoonlijke doelen te bereiken, bel ik de volgende dag met verschillende sportlocaties om samen met hen een aantrekkelijk aanbod op ons vitaliteitsplatform te realiseren of zet ik een gave actie in om medewerkers van klanten te prikkelen en na te laten denken over hun leefstijl.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik het liefste sporten en breng ik tijd door met familie en vrienden. Aan dit laatste hecht veel waarde. In mijn ogen bestaat er niets mooiers dan samen nieuwe herinneringen opbouwen die je voor altijd kunt koesteren. De mooiste herinneringen? Iets doen wat je nog nooit hebt gedaan of een plek opzoeken waar je nog nooit bent geweest. Breng jezelf buiten je ‘comfort zone’ want daar gebeuren de mooiste dingen! Sport vormt ook een groot deel van mijn sociale leven omdat ik een teamsport doe: volleybal. Daarnaast ga ik ook graag naar de sportschool om mezelf fit te houden.


Hoe vind jij balans in het leven?
Ik plan bewust tijd voor mezelf in gedurende de week om op te laden of te ontspannen. Ik trek me dan even terug om echt alleen te zijn. Dan ga ik bijvoorbeeld een rondje hardlopen met lekkere muziek op, even uitwaaien op het strand of plof op de bank met een goede serie of film.

Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Op dit moment werk ik als testleider bij onze healthchecks. Ik wil me graag nog verder ontwikkelen tot gezondheidsadviseur om zo mijn kennis nog beter te kunnen overbrengen en mensen verder te kunnen helpen.

Wat is jouw favoriete sportmoment?
Mijn favoriete sportmoment is het uitlopen van de 5km loop van de CPC in Den Haag. In 2016 heb ik voor het eerst meegedaan en ik had nooit kunnen denken wat voor kick het geeft om aan zo’n evenement mee te doen!

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

20.11.2018

Nederlanders eten steeds gezonder

Positief nieuws over het Nederlandse voedingspatroon naar aanleiding van onderzoek RIVM.