Organisatieadvies | HollandFit

INVULLING GEVEN AAN EEN DUURZAAM

INZETBAARHEIDSBELEID?

BOUWEN AAN EEN GEZONDHEIDSCULTUUR

Invulling geven aan een duurzame inzetbaarheidsbeleid binnen jouw organisatie? Bouwen aan een gezondheidscultuur? Maak gebruik van de expertise van HollandFit. Dagelijks werken wij aan de vitaliteit van werkend Nederland. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot een partner voor vele bedrijven en duizenden medewerkers.
Elk programma of project is anders. Het inzetten van geschikte interventies is belangrijk. Welke passen bij de organisatie? Hoe kun je meer collega’s bereiken dan de bekende enthousiastelingen en écht activeren? Hoe geef en benut je handvatten? Wij denken graag met je mee en gaan voor gezamenlijk succes.
Femke en Dennis tijdens overleg bij de koffiemachine

BEWEZEN EFFECTIEF

We helpen, begeleiden en inspireren mensen om gewoonten te vernieuwen, te verbeteren of aan te passen. Leidinggevenden geven we handvatten om vanaf morgen duurzaam aan de slag te gaan. En versterken daarmee de duurzame inzetbaarheid en productiviteit in organisaties.
Drie HollandFit collega's aan het overleggen.

WIJ SCOREN EEN 8 OF HOGER

De jarenlange ervaring van HollandFit in professionele diensten voor vitaliteit en inzetbaarheid maakt onze organisatie flexibel, daadkrachtig en efficiënt. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8+.
Een HollandFit adviseur geeft advies over vitaliteit aan een groep

ORGANISATIEADVIES

Op basis van onze vitaliteitscan en het preventief medisch onderzoek (PMO) brengen wij inhoudelijk organisatieadvies uit. Alle inzichten worden gedeeld in een duidelijk dashboard.
APIB MODEL HOLLANDFIT

APIB model 

Het APIB-model zorgt voor structuur, overzicht en continuïteit. Het vormt de bouwstenen voor de doelgerichte dienstverlening van HollandFit. Het model bestaat uit 4 cruciale fasen. We bieden een concreet en maakbaar advies gebaseerd op een verdiepend onderzoek op organisatie, team en individueel niveau.