Actueel

13.03.2017

Human Company opent 3e testcentrum

Partner Human Company opent een derde testlocatie, en wel in Rotterdam als buurman van Holland Fit.

Human Company verzorgt psychologische onderzoeken voor onder meer de sectoren luchtvaart en het openbaar vervoer. In het nieuwe testcentrum heten we allereerst de medewerkers van het Havenbedrijf Rotterdam en Prorail welkom.

De VTS operators van het Havenbedrijf zorgen voor een veilige en efficiënte afhandeling van het vervoer over het water in de Rotterdamse haven. Er worden dan ook hoge eisen gesteld aan deze medewerkers. Human Company onderzoekt voor het Havenbedrijf periodiek of de VTS operators nog aan deze eisen voldoen. Daarbij worden de medewerkers onder meer getest op concentratie, aandacht en emotionele belastbaarheid.

"Kennis uit de psychologie inzetten ten behoeve van de werkvloer, waardoor organisaties en medewerkers optimaal kunnen functioneren. Dat drijft mij, elke dag weer", zegt Henk Groen, directeur van Human Company.

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.