Actueel

15.10.2018

Terugblik op de HR Live beurs

Afgelopen week was Holland Fit aanwezig op de HR Live beurs. Heb je onze workshop of stand gemist? Lees dan deze korte terugblik!

Donderdag 11 oktober vond de HR live beurs plaats in Den Haag. Holland Fit had een mooie stand naast de ingang, waar we geïnteresseerde bezoekers hebben geïnformeerd over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast kon men hier informatie inwinnen over de mogelijkheden van de ESF-subsidie, waar in november nieuwe mogelijkheden voor zijn. 

Naast de informatiestand organiseerden wij een workshop in samenwerking met één van onze klanten. Nico Dwidjono van Randstad sprak over de uitrol van het succesvolle vitaliteitsprogramma #atyourbest. De belangrijkste tips van Nico om een programma op het gebied van vitaliteit te starten: 

  1. FUN!
  2. Klein starten
  3. Niet focussen op de middelen
  4. Eigenaarschap creëren
  5. Geen one size fits all
  6. Ontwikkel het samen 

Wil jij sparren over de mogelijkheden bij jouw organisatie? Bel met Silvana van der Vliet via 010-2807080 of mail naar s.vandervliet@hollandfit.nl.

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.