Actueel

17.09.2018

ESF subsidie in de praktijk: Hogeschool Rotterdam

De ESF subsidie is bedoeld ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Het klantverhaal van Hogeschool Rotterdam illustreert een voorbeeld uit de praktijk.

Binnen Holland Fit zijn we momenteel druk met de ESF subsidie. Voor onze klanten nemen wij zowel het aanvraagtraject en de administratie uit handen, als de complete uitvoering van het project. Voor veel organisaties is de subsidie een extra stimulans om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

Voor Hogeschool Rotterdam heeft Holland Fit een communicatie- en bewustwordingscampagne opgezet, mede gefinancierd met de ESF subsidie. De campagne richt zich op zowel het aanbod vanuit de organisatie, zoals het duurzaam inzetbaarheidsbudget voor de medewerkers, als op de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Wat kun je zelf doen op het vlak van de eigen loopbaan, ontwikkeling en inzetbaarheid?

Verschillende onderzoeken, projecten en activiteiten hebben geleid tot een praktisch magazine over duurzame inzetbaarheid voor de circa 3.300 medewerkers van Hogeschool Rotterdam. Het magazine geeft inspiratie en concrete tips om zelf aan de slag te gaan met vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid.

Wilt u ook aan de slag met de ESF subsidie? Van maandag 12 november 2018 tot en met vrijdag 16 november 2018 is het mogelijk om een nieuwe aanvraag in te dienen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Neem contact op met Silvana van der Vliet, registeradviseur Duurzame Inzetbaarheid via s.vandervliet@hollandfit.nl of 010-2807080.

Contact informatie
Actueel | :
10.12.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 3% van de productiviteit in het onderwijs samenhangt met de scholing van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.