Actueel

17.09.2018

Holland Fit op de HR Live beurs!

De beurs met de laatste informatie op het vlak van duurzame inzetbaarheid. Kom naar de inspirerende workshops of bezoek ons op de beursvloer.

Op 11 oktober aanstaande vindt de HR Live beurs plaats in Den Haag, sinds jaar en dag de grootste jaarmarkt voor personeel & organisatie. Dit event voor HR-professionals bestaat uit een Mainstage met keynote sprekers, bijna 100 workshops en een Expo met stands en twee grote netwerkterrassen. Als partner van HR Live staat Holland Fit met een informatiestand op de Expo en verzorgen wij ook een workshop in het kader van duurzame inzetbaarheid, samen met één van onze klanten. Komt u ook?

Op de HR Live beurs worden door zo’n 60 partners workshops georganiseerd over elk mogelijk thema en binnen elk specialisme van human resources. Holland Fit verzorgt een workshop binnen het thema duurzame inzetbaarheid, met een speciale focus op vitaliteit. Dit doen we in samenwerking met Randstad, waar wij het programma #atyourbest organiseren en begeleiden. Door activatie en stimuleren van eigen regie worden medewerkers aangezet tot gedragsverandering op gebied van vitaliteit en gezondheid. Doel van het #atyourbest programma is om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen Randstad te bevorderen. Holland Fit heeft een gevarieerd op maat gemaakt programma voor Randstad ingezet. Onderdeel hiervan is de vitaliteitcheck vragenlijst die inzicht verschaft in de gezondheidssituatie van zowel de medewerker op individueel niveau alsmede voor de organisatie als geheel. Ook hebben we het #atyourbest platform gelanceerd, waarop medewerkers zelf aan de slag kunnen met hun vitaliteit. Door gebruik te maken van het grote sportaanbod, deelname aan de acties en uitdagingen of het raadplegen van één van onze vele gespecialiseerde coaches.

In de workshop vertelt Randstad zelf hoe ze samen met Holland Fit tot de gekozen aanpak gekomen zijn en wat de effecten van de verschillende interventies zijn bij de collega’s van Randstad. Een unieke kans voor een kijkje in de keuken van Randstad en hun aanpak op gebied van duurzame inzetbaarheid. De HR Live beurs is gratis toegankelijk voor HR-professionals van middelgrote tot grote organisaties. Wij ontmoeten u op deze dag graag bij onze workshop of informatiestand.

 

 

 

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.