Actueel

14.08.2018

Tijd voor actie!

Maar waar te beginnen? Holland Fit biedt verschillende oplossingen.

Het onderwerp vitaliteit staat al even op de agenda, er is overeenstemming over het belang van vitaliteit binnen de organisatie en er is ook  budget beschikbaar om nu echt van start te gaan. Maar waar te beginnen?

Holland Fit biedt verschillende oplossingen, waaronder een online vitaliteitsplatform. Dit platform is toegankelijk voor alle medewerkers van de organisatie met daarop een breed aanbod, van handige tips en informatie over verschillende vitaliteitsthema’s, een landelijk aanbod om voordelig te sporten en advies van experts en coaches, oftewel een divers en laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met vitaliteit.

Het platform van Holland Fit onderscheidt zich van andere aanbieders door niet alleen een informatief, divers en aantrekkelijk platform te bieden, maar door onze creatieve aanpak om deelnemers in beweging te krijgen. Oftewel, tijd voor actie! Want een platform heeft pas toegevoegde waarde als alle beschikbare informatie en mogelijkheden ook actief gebruikt worden.

Regelmatig worden de deelnemers van het platform geactiveerd door originele en creatieve acties. Zo leert de stop-met-zeuren-challenge om een positievere houding aan te leren, geeft de energiecoach meer inzicht in energieslurpers- en gevers en zorgt de Helweek voor een unieke uitdaging, letterlijk een week om nooit te vergeten!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de prikkelende acties en het vitaliteitsplatform van Holland Fit? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Neem contact op via 010 – 280 7080 of info@hollandfit.nl

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.