Actueel

16.07.2018

Nieuwe ESF-ronde in november 2018

Bedrijven en instellingen krijgen weer de kans een subsidieaanvraag in te dienen.

Van maandag 12 november 2018, 09:00 uur, tot en met vrijdag 16 november 2018, 17:00 uur, staat er een nieuwe ESF-ronde ingepland. Organisaties hebben de mogelijkheid een subsidieaanvraag in te dienen om mensen langer en productief aan het werk te houden.

Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal € 12.500 per project. Een mooie impuls om van start te gaan met een vitaliteitsproject of huidige initiatieven te verdiepen. Wederom is er 15 miljoen euro beschikbaar.

Bij overschrijding van het subsidieplafond wordt na afloop van het aanvraagtijdvak door middel van loting de volgorde vastgesteld waarin de ontvangen subsidieaanvragen worden afgehandeld. 

Holland Fit als ESF-partner
Holland Fit voert dit traject graag voor u uit. Wij ontzorgen volledig, dienen de aanvraag in, verzorgen de administratie en zijn de uitvoerder van het gehele project. Denk bijvoorbeeld aan een healthcheck, persoonlijke vitaliteitsbegeleiding of een organisatiescan met advies. Holland Fit heeft ruime ervaring op het gebied van gedragsinterventies in relatie tot vitaliteit en leefstijl. Sinds 2014 begeleiden wij succesvol diverse ESF-trajecten. 

Aan de slag?
Holland Fit informeert u graag verder over mogelijke invulling van de subsidie. Ook kunnen we de aanvraag en administratie voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact op via 010 – 280 7080 of info@hollandfit.nl en inventariseer de mogelijkheden.

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.