Actueel

21.06.2018

Let op: volgende week aanvraagperiode ESF

Wij attendeerden u al eerder: het aanvraagtijdvak zal zijn vanaf as maandag 25 juni 2018, 09:00 uur, t/m vrijdag 29 juni 2018, 17:00 uur.

Pak deze kans voor uw bedrijf of instelling! Holland Fit staat voor u klaar.

Bedrijven en instellingen kunnen een subsidieaanvraag indienen om mensen langer en productief aan het werk te houden. Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal € 12.500 per project. Een mooie impuls om van start te gaan met een vitaliteitsproject of huidige initiatieven te verdiepen.

Holland Fit als ESF-partner
Holland Fit voert dit traject graag voor u uit. Wij ontzorgen volledig, dienen de aanvraag in, verzorgen de administratie en zijn de uitvoerder van het gehele project. Denk bijvoorbeeld aan een healthcheck, persoonlijke vitaliteitsbegeleiding of een organisatiescan met advies. Holland Fit heeft ruime ervaring op het gebied van gedragsinterventies in relatie tot vitaliteit en leefstijl. Sinds 2014 begeleiden wij succesvol diverse ESF-trajecten. 

Aanvraagtijdvak
De laatste ESF aanvraagperiode was in november 2016, waarbij tot een bedrag van maximaal € 10.000 per project gesubsidieerd werd. In 2017 is er geen aanvraagtijdvak geopend. Dit komende aanvraagtijdvak is 15 miljoen euro beschikbaar. Uitsluitend volledige subsidieaanvragen zullen in behandeling worden genomen.

Aan de slag?
Holland Fit informeert u graag verder over mogelijke invulling van de subsidie. Ook kunnen we de aanvraag en administratie voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact op via 010 – 280 7080 of info@hollandfit.nl en inventariseer de mogelijkheden.

Contact informatie
Actueel | :
21.09.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 3% van de productiviteit in de zorg samenhangt met de scholing van de medewerkers?
17.09.2018

ESF subsidie in de praktijk: Hogeschool Rotterdam

De ESF subsidie is bedoeld ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Het klantverhaal van Hogeschool Rotterdam illustreert een voorbeeld uit de praktijk.

17.09.2018

Gecombineerde leefstijlinterventie effectief bij overgewicht

Bijna de helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar. Onderzoek van het Zorginstituut laat zien dat een gecombineerde aanpak effectief is.