Actueel

26.04.2018

Avans Hogeschool kiest voor Holland Fit

Eind september wordt gestart met healthcheck-programma voor medewerkers van Avans Hogeschool.

Diensteenheid Personeel & Organisatie (onderdeel Health Services) van Avans Hogeschool wil medewerkers van een geselecteerd aantal academies inzicht in de eigen gezondheid aanbieden. Holland Fit is hiervoor als partner geselecteerd door haar ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. De fysieke tests worden uitgevoerd op locatie van Avans Hogeschool.

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in 10 interessegebieden. Dit doen zij op 9 locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg. In de Keuzegids Hbo 2018, welke in september 2017 uitkwam, is Avans gekozen tot beste grote hogeschool van Nederland.

Holland Fit biedt complete gezondheidstesten in het kader van het preventief medisch onderzoek (PMO), periodiek preventief medisch onderzoek (PPMO) en periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO). Hiermee voldoet u niet alleen aan een wettelijke verplichting, medewerkers krijgen daadwerkelijk inspiratie en er ontstaat extra bewustwording.

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.