Actueel

16.04.2018

Holland Fit Cycling Team met succes gefinisht

Afgelopen zaterdag stond de toerversie van de Amstel Gold Race op het programma. Holland Fit was uiteraard van de partij!

Na de nodige trainingsuren en mentale voorbereiding was het dan eindelijk zover: met een enthousiaste groep stond het Holland Fit Cycling Team aan de start van een intensieve, zonnige dag.

Met een extra banaantje in de achterzak maakten we ons op voor de 150km. Op het programma stonden de Geulhemmerberg, Bemelerberg, Loorberg, Camerig, Gemmenicherweg, Drielandenpunt, Kruisberg, Eyserbosweg, Huls, Fromberg, Keutenberg en in de finale uiteraard de Cauberg. Noem dat maar niets! 

De dag verliep zoals gepland: kop over kop hielden we elkaar uit de wind. Het team, bestaande uit ervaren en minder ervaren fietsers, wist elkaar in hun kracht te versterken. De één met reeds meerdere klassiekers in de benen. De ander juist aan de start van een wielercarrière: ‘Na de uitnodiging van Holland Fit heb ik direct een nieuwe fiets gekocht. Dit was voor mij het moment om het direct goed aan te pakken’. Deze onderlinge stimulans getuigt van hart voor het team!

Met een strak gemiddelde kwam iedereen, zonder kleerscheuren, over de streep. Met de verdiende beloning aan de finish: het Limburgse feestgedruis met onder andere Rowwen Hèze!

Het was een fantastische dag. Op deze manier sport beleven smaakt naar meer. Keep up de kilometers!

Contact informatie
Actueel | :
18.11.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit in de industrie samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
30.10.2018

ESF subsidie in de praktijk: HOYER Vitaal

De ESF subsidie wordt ingezet ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Het klantverhaal van HOYER illustreert een voorbeeld van inzetbaarheid in een fysiek belastbare job uit de praktijk.

18.10.2018

Van werkstress naar werkplezier

De Week van de Werkstress staat dit jaar in het teken van werkplezier. Hoe haal je plezier uit je werk? En wat is de rol van werkplezier in het voorkomen van werkstress?