Actueel

16.04.2018

Holland Fit Cycling Team met succes gefinisht

Afgelopen zaterdag stond de toerversie van de Amstel Gold Race op het programma. Holland Fit was uiteraard van de partij!

Na de nodige trainingsuren en mentale voorbereiding was het dan eindelijk zover: met een enthousiaste groep stond het Holland Fit Cycling Team aan de start van een intensieve, zonnige dag.

Met een extra banaantje in de achterzak maakten we ons op voor de 150km. Op het programma stonden de Geulhemmerberg, Bemelerberg, Loorberg, Camerig, Gemmenicherweg, Drielandenpunt, Kruisberg, Eyserbosweg, Huls, Fromberg, Keutenberg en in de finale uiteraard de Cauberg. Noem dat maar niets! 

De dag verliep zoals gepland: kop over kop hielden we elkaar uit de wind. Het team, bestaande uit ervaren en minder ervaren fietsers, wist elkaar in hun kracht te versterken. De één met reeds meerdere klassiekers in de benen. De ander juist aan de start van een wielercarrière: ‘Na de uitnodiging van Holland Fit heb ik direct een nieuwe fiets gekocht. Dit was voor mij het moment om het direct goed aan te pakken’. Deze onderlinge stimulans getuigt van hart voor het team!

Met een strak gemiddelde kwam iedereen, zonder kleerscheuren, over de streep. Met de verdiende beloning aan de finish: het Limburgse feestgedruis met onder andere Rowwen Hèze!

Het was een fantastische dag. Op deze manier sport beleven smaakt naar meer. Keep up de kilometers!

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.