Actueel

28.03.2018

Laatste kans! 14 april: Amstel Gold Race

Ben jij een fanatiek fietser en wil je het voorjaar goed beginnen?

Holland Fit heeft de laatste deelnamebewijzen beschikbaar voor de toerversie Amstel Gold Race op zaterdag 14 april.

Het Holland Fit Cycling Team, bestaande uit de meest talentvolle relaties van Holland Fit, staat aan de start van dit geweldige event.

Op deze volledig verzorgde dag worden de diverse Limburgse heuvels getrotseerd. De ploegleiding heeft er alle vertrouwen in dat het Holland Fit Cycling Team er een onvergetelijke dag van gaat maken.  

Wij nodigen jou uit om deze sportieve dag samen met ons te beleven. Stuur een mailtje naar: t.vanderhulst@hollandfit.nl. Wij nemen contact met je op!

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.