Actueel

27.02.2018

Erik Steenbakkers maakt overstap van NS naar Holland Fit

Nieuwe directeur Holland Fit

Holland Fit maakt de komst van Erik Steenbakkers bekend. Erik verruilt hiermee zijn functie als Directeur HR (Center of Expertise Employee Life Cycle) bij de Nederlandse Spoorwegen.

“Ik ben in volle vaart gestart als directeur van Holland Fit. Naast de dagelijkse leiding geniet ik ervan om in gesprek te gaan. Het liefst spar ik aan tafel met HR collega’s over waar hun organisatie nu staat en hoe ze eigenaarschap op vitaal gedrag voor organisatie en medewerker kunnen versterken en vergroten. Vitaliteit & werkvermogen zijn het fundament van duurzame inzetbaarheid. Werkend Nederland kan vitaler!

Nieuwsgierig?

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.