Actueel

16.10.2017

Van inspirerend congres naar concreet voorstel?

Met ruim 1.000 bezoekers was het gezellig druk tijdens HR Live in de Fokker Terminal.

Bezoekers hadden de keus uit 90 workshops over zeer uiteenlopende aspecten van het HR-vak. Holland Fit en partner Jongeren op Gezond Gewicht presenteerden de nieuwe interventie ‘MijnGezondeWerkvloer.nl’.

De meeste HR-managers en -adviseurs bleken (uiteraard) wel geïnteresseerd in de thematiek. Hoewel niet iedere congresbezoeker om een praatje verlegen zat, kwamen interessante gesprekken tot stand. Van “ik wil zo graag, maar hoe krijgen we het management hierin mee?” tot “leuk, we doen wel wat, maar willen meer” of “ik weet me geen raad met afdeling X, wat is jullie ervaring, wat zijn jullie mogelijkheden?”. Kortom, van een inspirerend congres naar een concreet voorstel.

Het eerstvolgende relevante congres is Inzet op Maat, het vakevent over duurzame inzetbaarheid. Maak kennis met de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties. Tot ziens op 20 of 21 november in Den Haag? Vraag via info@hollandfit.nl om relatiekaarten. Let op, op=op.

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.